Μουντομπάσκετ 2023

Σρέντερ: «Ζητώ συγγνώμη από τον Κλέμπερ - Είχα πρόθεση να στηρίξω την ομάδα μου»

Ο Ντένις Σρέντερ θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για τα αρνητικά σχόλια στον Μάξι Κλέμπερ, ο οποίος δεν συμμετείχε στο EuroBasket.

Δημόσια συγγνώμη για τα αρνητικά σχόλια που είχε κάνει για τον Μάξι Κλέμπερ θέλησε να ζητήσει ο Ντένις Σρέντερ.

Ο Γερμανός αστέρας συναντήθηκε με τον προπονητή της εθνικής ομάδας, Γκόρντον Χέρμπερτ, προκειμένου να λύσουν το εν λόγω θέμα που είχε προκύψει. Η αφορμή ήταν η απουσία του Κλέμπερ από το EuroBasket 2022, με τον παίκτη των Ράπτορς να μην μιλά με τα καλύτερα λόγια για την εν λόγω απόφαση.

Ωστόσο, θέλησε να απολογηθεί για τις τότε δηλώσεις του, σημειώνοντας πως σκοπός του ήταν να στηρίξει την ομάδα του. «Θέλω να απολογηθώ στον Μάξι και στην οικογένειά του για όσα είπα και για την δυσφορία που προκάλεσα. Δεν ήταν η πρόθεσή μου να βάλω κανέναν σε μία άβολη κατάσταση ή να προκαλέσω ανησυχία στην ομάδα μου. Η πρόθεση μου ήταν να στηρίξω την ομάδα μου και να ξεκαθαρίσω ότι θα κάνω τα πάντα γι' αυτή. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Μάξι Κλέμπερ», ήταν τα λόγια του Σρέντερ.

Παράλληλα, για το περιστατικό μίλησε και ο Χέρμπερτ, λέγοντας: «Η κατάσταση που δημιουργήθηκε είναι ατυχής, αλλά καταφέραμε να τη συζητήσουμε, να δούμε την αντανάκλασή της και να τη λύσουμε εσωτερικά. Ο Ντένις έδειξε δύναμη με την απολογία του. Ο Ντένις προσέχει πάρα πολύ τους συμπαίκτες του. Είναι περήφανος και αισθάνεται τιμή που αγωνίζεται για την πατρίδα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x