Μουντομπάσκετ 2023

Πορζίνγκις για την απουσία του: «Είναι δύσκολο, αλλά ένιωσα υπεύθυνος απέναντι στον εαυτό μου»

O Kρίσταπς Πορζίνγκις με μήνυμά του στα social media εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απουσία του από το Παγκόσμιο, τονίζοντας ότι έκανε ότι μπορούσε όμως ο τραυματισμός του είναι περίπλοκος.

Ένα τεράστιο πλήγμα υπέστη η εθνική ομάδα της Λετονίας, καθώς ο Κρίσταπς Πορζίνγκις δεν πρόλαβε να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του και θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ίδιος ο φόργουορντ των Σέλτικς μίλησε στα social media γι' αυτή του την απόφαση, τονίζοντας πως ήρθε μετά από συνεννόηση τόσο με την εθνική ομάδα όσο και με τους «Κέλτες», αφού ο τραυματισμός του ήταν περίπλοκος και δεν ήταν ακόμη σε καλό σημείο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Είναι δύσκολο, νιώθω πολύ υπεύθυνος απέναντι στον εαυτό μου και στους φίλους της εθνικής Λετονίας, αλλά έχει ληφθεί η απόφαση ότι δεν θα παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μετά από αρκετές εβδομάδες αποθεραπείας και επαναλαμβανόμενης μαγνητικής τομογραφίας, η πελματιαία απονευρωσίτιδα εξακολουθεί να με εμποδίζει να είμαι στο γήπεδο σε πλήρη ετοιμότητα.

Αυτή η κοινή απόφαση έχει ληφθεί τόσο από το ιατρικό επιτελείο και το προπονητικό επιτελείο της εθνικής ομάδας, όσο και τους Μπόστον Σέλτικς - με τη συμβουλή ότι πλέον είναι απαραίτητο να συνεχιστεί η διαδικασία αποθεραπείας.

Δεν είναι εύκολο να παρθεί μια τέτοια απόφαση, αλλά υπόσχομαι ότι θα είμαι εκεί και θα στηρίξω την ομάδα όσο μπορώ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x