Μουντομπάσκετ 2023

Πόποβιτς: «Σε αυτή την διοργάνωση, δεν έχεις το περιθώριο να διαλέγεις αγώνες»

Τις σκέψεις του για την νοοτροπία που πρέπει να έχει η ομάδα του εξέφρασε ο Γκρεγκ Πόποβιτς, στην τελική ευθεία για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ικανοποιημένος όσον αφορά την εξέλιξη των παικτών του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γκρεγκ Πόποβιτς, λίγο μετά το τέλος του τελευταίου φιλικού των Η.Π.Α. .

Συγκεκριμένα, 70χρονος προπονητής τόνισε ότι «Μαθαίνουμε συνεχώς πολλά. Τα φιλικά παιχνίδια μας δίδαξαν ότι σε αυτή την διοργάνωση δεν επιτρέπεται να επιλέγεις παιχνίδια. Το συγκεκριμένο σύνολο δεν είχε ξαναβρεθεί ποτέ μαζί στο παρελθόν και όπως είναι προφανές, έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα. Όμως αγώνα με τον αγώνα, προπόνηση με την προπόνηση βελτιωνόμαστε. Το ματς με τον Καναδά ήταν ένας ακόμα πολύ καλός τρόπος να συνειδητοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να προσεγγίζουμε κάθε ματς. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι παίκτες μου παραμένουν συγκεντρωμένοι, δίχως να μιλούν στους διαιτητές ή να διαμαρτύρονται για κάποιο λάθος σφύριγμα».

Οι Αμερικανοί τελείωσαν χτες τις φιλικές τους υποχρεώσεις, κερδίζοντας με 84-68 τον Καναδά και πλέον μεταβαίνουν στην Σαγκάη, ενόψει της επίσημης πρεμιέρας τους κόντρα στην Τσεχία την Κυριακή.

Επιμέλεια: Γιάννης Γιανναράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x