Μουντομπάσκετ 2023

Σλοβενία: Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι... Magic και τα «στάζει» από παντού!

Ο Λούκα Ντόντσιτς πέτυχε ένα απίστευτο τρίποντο στην προπόνηση της εθνικής Σλοβενίας, με τον σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς να σκοράρει από τον πάγκο της ομάδας του!

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τις ομάδες να προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη αυτή γιορτή του μπάσκετ στα γήπεδα της Ιαπωνίας, της Ινδονησίας και των Φιλιππίνων.

Τις τελευταίες ημέρες, η εθνική ομάδα της Σλοβενίας βρίσκεται στο Τόκιο, εκεί όπου το πρωί του Σαββάτου (19/08) θα αντιμετωπίσει στην πρόβα τζενεράλε της ενόψει Μουντομπάσκετ την εθνική ομάδα της Ιαπωνίας.


Στα πέντε φιλικά προετοιμασίας που έχουν δώσει έως τώρα, οι Σλοβένοι, μετρούν τέσσερις ήττες - οι δύο από την Ελλάδα - ωστόσο με τον Λούκα Ντόντσιτς στις τάξεις της υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για μια καλή πορεία στο επερχόμενο τουρνουά.

Άλλωστε, ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική φόρμα, αποδεικνύοντάς το για ακόμη μια φορά στην προπόνηση της εθνικής του, ευστοχώντας σε τρίποντο από τον πάγκο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x