Μουντομπάσκετ 2023

Μίτροβιτς: «Μας έκλεψαν οι διαιτητές και πρέπει να τιμωρηθούν»

Έξαλλος με τη διαιτησία του αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία ήταν ο προπονητής του Μαυροβουνίου, Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς άστραψε και βρόντηξε κατά της διαιτησίας μετά την ήττα του Μαυροβουνίου από τη Νέα Ζηλανδία (93-83) για τον έκτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αποστολή στη Ναντζίνγκ, Χρήστος Ρομπόλης

«Συγχαρητήρια στη Νέα Ζηλανδία. Είναι δύσκολο να μιλήσω για μπάσκετ μετά από αυτό που συνέβη. Παρακολούθησα το δεύτερο ημίχρονο από την τηλεόραση και αυτό που έγινε ήταν τρελό. Ελπίζω κάποιος να ελέγξει όλες τις καταστάσεις στο γήπεδο. Παραμένουμε στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Ελπίζω όμως κάποιος να πάρει αποφάσεις για να υπάρχουν συνέπειες για την διαιτησία αυτή. Τα παιδιά νιώθουν όχι πως έχασαν, αλλά σαν κάποιος να τους έκλεψε. Είμαστε μικρή χώρα, είμαστε πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά πρέπει να μας σέβονται. Μπορώ να σας δείξω 50-60 φάσεις που έγιναν λάθη, αν έρθετε μαζί μου στο ξενοδοχείο. Οι διαιτητές κατέστρεψαν το παιχνίδι με τις αποφάσεις τους», τόνισε εμφανώς εκνευρισμένος.

Όσο για το αν η ομάδα του θα επηρεαστεί από ό,τι συνέβη, είπε: «Είμαστε επαγγελματίες, αλλά αυτά τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά για ενάμιση χρόνο. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές, όχι οι διαιτητές και σήμερα είχαμε το αντίθετο».

Από πλευράς παικτών, ο Νίκολα Ιβάνοβιτς σε πολύ πιο ήπιο τόνο είπε: «Συγχαίρω τη Νέα Ζηλανδία. Είναι καλή ομάδα, μας τιμώρησαν στην άμυνά μας και έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ. Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια για να επιστρέψουμε στο ματς, αλλά δεν είχαμε ενέργεια για να φτάσουμε ως το τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x