Μουντομπάσκετ 2023

Μήτογλου: «Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια»

Ως μάθημα που πρέπει να αξιοποιηθεί χαρακτήρισε την ήττα της Ελλάδας από τη Γερμανία στο τελευταίο φιλικό πριν το Μουντομπάσκετ ο Ντίνος Μήτογλου.

Στα σημεία που οφείλει να βελτιωθεί η Εθνική στάθηκε ο Ντίνος Μήτογλου, μετά την ήττα από τη Γερμανία στο τελευταία φιλικό ενόψει του Μουντομπάσκετ.

«Ήταν ένα ακόμη δύσκολο φιλικό, με πολλή ένταση και εκνευρισμό και από τις δύο ομάδες. Δείξαμε βελτίωση σε κάποια σημεία, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε και να καλύψουμε κάποια κενά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, δεν έχουμε άλλα φιλικά και πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο Παγκόσμιο. Είχαμε απώλειες μέσα στο παιχνίδι, με τον Παπαγιάννη και τον Παπανικολάου, οι Γερμανοί έπαιξαν με μεγάλα κορμιά και το εκμεταλλεύτηκαν».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Ήταν ένα καλό μάθημα και πρέπει να το αξιοποιήσουμε. Πάμε προπόνηση με προπόνηση, αγώνα με αγώνα. Πρέπει να είμαστε μια ομάδα που να παλεύει και στις δύο πλευρές του παρκέ σε κάθε κατοχή. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x