Μουντομπάσκετ 2023

Λαρεντζάκης: «Είχαμε κάποια καλά στοιχεία, θα είμαστε πιο έτοιμοι στο επίσημο παιχνίδι με ΗΠΑ»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για την υψηλή δυσκολία του φιλικού κόντρα στις ΗΠΑ, ενώ τόνισε ότι η Εθνική θα είναι πολύ πιο έτοιμη στο επίσημο παιχνίδι με τους Αμερικανούς για το Παγκόσμιο.

Η Ελλάδα κοντραρίστηκε με τις «αστεράτες ΗΠΑ στο Άμπου Ντάμπι και ηττήθηκε με σκορ 108-86, αν και έδειξε ανταγωνιστική σε κάποια σημεία του αγώνα, δεδομένης φυσικά της ανωτερότητας του αντιπάλου.

Σε αυτά τα καλά στοιχεία στάθηκε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που τόνισε τη μεγάλη ποιότητα των ΗΠΑ και τη δυσκολία του φιλικού κόντρα σε μία τέτοια ομάδα. Παράλληλα, υποσχέθηκε πως η Εθνική θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική στο επίσημο ματς με τους Αμερικανούς για το Παγκόσμιο (28/8, 15:40).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό φιλικό, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, κυρίως ως προς τη συγκέντρωση και τις επιλογές. Τέτοιες ομάδες τιμωρούν κάθε λάθος. Θεωρώ ότι έχουμε κάποια καλά στοιχεία, σε αυτά θα βασιστούμε για να γίνουμε καλύτεροι. Οι ΗΠΑ έχουν μεγάλη αθλητικότητα, παίζουν σε πολύ γρήγορο ρυθμό και θα είμαστε πιο έτοιμοι στο επίσημο παιχνίδι μαζί τους σε δέκα μέρες. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να προσέξουμε όσα μας πουν οι προπονητές και μπορούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x