Μουντομπάσκετ 2023

Καμπόκλο στο sport-fm.gr: «Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα το παλέψω με τον Γιάννη»

Ο ΝΒΑερ της Βραζιλίας μίλησε για τη μάχη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Εθνική.

Ο Μπρούνο Καμπόκλο είναι το νέο αίμα της Βραζιλίας και ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς ποντάρει πολλά πάνω του για την αντιμετώπιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα της Τρίτης απέναντι στην Εθνική.

Ο 23χρονος φόργουορντ προέρχεται από μια καλή σεζόν στους Γκρίζλις έχοντας 8,3 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1 τάπα σε 23,5 λεπτά κατά μέσο όρο. Μιλώντας αποκλειστικά στο sport-fm.gr εξέφρασε την ελπίδα να σταθεί σαν ίση η Βραζιλία απέναντι στην Ελλάδα.

Αποστολή στη Ναντζίνγκ, Χρήστος Ρομπόλης

-για τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας: «Δεν αρχίσαμε πολύ καλά, στο πρώτο μέρος δυσκολευτήκαμε, αλλά βγάλαμε ενέργεια και βρήκαμε ρυθμό στη συνέχεια. Όλα τα παιδιά πρόσφεραν, ο ένας υποστήριζε τον άλλο και ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Πήραμε εκεί τη διαφορά και φτάσαμε στη νίκη, που είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια».

-για τον αγώνα της Τρίτης με την Ελλάδα: «Η Ελλάδα έχει πολλούς καλούς παίκτες, με εμπειρία σε τέτοιες διοργανώσεις. Θα τους μελετήσουμε πολύ καλά, οι προπονητές θα μας προετοιμάσουν κατάλληλα και θα είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

-για το μαρκάρισμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι μεγάλος παίκτης, δεν χρειάζεται να το πω εγώ αυτό. Μιλάμε για τον MVP του ΝΒΑ. Ξέρω πως θα βρεθώ αρκετές φορές αντιμέτωπος μαζί του και θα προσπαθήσω να κάνω το παιχνίδι μου. Θα προσπαθήσω να τον περιορίσω όσο μπορώ, να δυσκολέψω τα σουτ του και να μην του επιτρέψω να πλησιάσει προς το καλάθι. Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως και όλοι μας. Όμως υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες στο ελληνικό ρόστερ, που θέλουν προσοχή».

-τις βλέψεις της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Έχουμε πραγματικά καλή ομάδα. Και ψηλούς, αλλά και περιφερειακούς παίκτες. Ο καθένας προσφέρει ό,τι μπορεί και διαθέτουμε ταλέντο, παίκτες με εμπειρία αλλά και νεαρούς που τώρα μπαίνουν στην ομάδα. Θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, με πρώτο στόχο να βρεθούμε στη δεύτερη φάση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x