Μουντομπάσκετ 2023

Έκανε το 7/7 η Ιταλία κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, αντίπαλο της Ελλάδας στο Παγκόσμιο

Η Ιταλία νίκησε τη Νέα Ζηλανδία, αντίπαλο της Ελλάδας στο Παγκόσμιο, κάνοντας το 7/7 στα φιλικά προετοιμασίας πριν τη διοργάνωση.

Εξαιρετικά δείγματα για την Ιταλία πριν το Παγκόσμιο!

Η ομάδα του Τζανμάρκο Ποτσέκο έκανε το 7/7 στα φιλικά προετοιμασίας, νικώντας 88-81 τη Νέα Ζηλανδία, αντίπαλο της Ελλάδας στην επερχόμενη διοργάνωση. Πλέον, οι «ατζούρι» προετοιμάζονται για το Μουντομπάσκετ, έχοντας ως εφαλτήριο τις εξαιρετικές εμφανίσεις στην προετοιμασία και στοχεύοντας στη διάκριση.

Η νίκη πάντως δεν ήρθε εύκολα, με τους Νεοζηλανδούς να δείχνουν πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο. Το ματς κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, με τους Τζαμπάολο Ρίτσι και Ματέο Σπανιόλο να δίνουν κρίσιμες λύσεις και να σφραγίζουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Σπανιόλο ήταν MVP της αναμέτρησης και πρώτος σκόρερ με 14 πόντους. Ρίτσι και Στέφανο Τόνουτ είχαν από 12, ενώ 10 πρόσθεσε ο Ακίλε Πολονάρα και 9 ο Τζίτζι Ντατόμε.

Από την άλλη πλευρά, η Νέα Ζηλανδία ολοκλήρωσε τα φιλικά με μόλις 1 νίκη σε πέντε ματς, κόντρα στην Ιαπωνία. Θυμίζουμε πως βρίσκονται στον τρίτο όμιλο, μαζί με Ελλάδα, ΗΠΑ και Ιορδανία.

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 43-43, 62-59, 81-88

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x