Μουντομπάσκετ 2023

Τρόμαξαν στην Ιαπωνία με Γουατανάμπε - Προλαβαίνει το Παγκόσμιο

Ο Γιούτα Γουατανάμπε τραυματίστηκε στο φιλικό της Ιαπωνίας με την Ανγκόλα και προκάλεσε μεγάλο άγχος στις τάξεις των Ασιατών. Τελικά, φαίνεται πως θα προλάβει πάντως το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μεγάλη τρομάρα στην Ιαπωνία!

Η μία από τις οικοδέσποινες του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου έδωσε φιλική αναμέτρηση στην έδρα της με την Ανγκόλα, την οποία και νίκησε με σκορ 75-65. Παρόλα αυτά, κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου, οι Ασιάτες... καρδιοχτύπησαν!

Συγκεκριμένα, μετά από σύγκρουση με αντίπαλο, ο NBAer Γιούτα Γουατανάμπε, σταρ της ομάδας εν τη απουσία του Ρούι Χατσιμούρα, βρέθηκε στο έδαφος και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια!

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως όλα είναι καλά με τον Ιάπωνα φόργουορντ, όπως επιβεβαίωσε και ο Τομ Χόρβατ, προπονητής της εθνικής ομάδας, ο οποίος τόνισε πως ο Γουατανάμπε όχι μόνο θα προλάβει το Παγκόσμιο, αλλά ίσως και κάποιο φιλικό. «Δεν πήγε στο νοσοκομείο. Παθαίνει συχνά μικρά διαστρέμματα. Ήξερα ότι η κατάσταση δεν ήταν άσχημη. Δεν μπορώ να τον βάλω εναντίον της Γαλλίας στις 17 Αυγούστου. Θα χρειαστούν περίπου 5 ημέρες έως μία εβδομάδα μέχρι την επιστροφή του. Αν βελτιωθεί η κατάστασή του, θα ήθελα να τον χρησιμοποιήσω εναντίον της Σλοβενίας στις 19 Αυγούστου, αλλά δεν ξέρω».

Η οικοδέσποινα Ιαπωνία βρίσκεται στον 5ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Οκινάουα), με Γερμανία, Αυστραλία και Φινλανδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x