Μουντομπάσκετ 2023

Τρομάζει η Αυστραλία, διέλυσε με 56 πόντους διαφορά τη Βενεζουέλα στο πρώτο της φιλικό!

Η Αυστραλία έδειξε με το «καλησπέρα» γιατί θεωρείται ένα από τα φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διαλύοντας τη Βενεζουέλα με το ασύλληπτο 97-41 στο πρώτο της φιλικό ματς!

Αγριεμένη η Αυστραλία!

Οι «Boomers» εντυπωσίασαν από την πρώτη τους φιλική αναμέτρηση ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού διέσυραν με σκορ 97-41 τη Βενεζουέλα, αποδεικνύοντας περίτρανα γιατί θεωρούνται ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης!

Μόνο στην πρώτη περίοδο κατόρθωσε η χώρα της Λατινικής Αμερικής να φανεί κάπως ανταγωνιστική. Χαρακτηριστικό της κυριαρχίας των Αυστραλών, είναι το επιμέρους σκορ του δεύτερου και τρίτου δεκαλέπτου, το οποίο ήταν συνολικά 48-11!

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο ασταμάτητος Ντουόπ Ριθ, που μέτρησε 26 πόντους με 12/14 σουτ εντός πεδιάς! Τρομερές εντυπώσεις άφησε και ο Τζος Γκίντι, που ήταν «μαέστρος» με 14 πόντους, 8 ριμποάουντ και 9 ασίστ. Θετικός με 12 πόντους και ο Τζο Ινγκλς, από 8 είχαν οι Ντάντε Έξουμ, Πάτι Μιλς και Ματίς Θάιμπουλ.

Θυμίζουμε πως η Αυστραλία βρίσκεται στον 5ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μαζί με Γερμανία, Φινλανδία και Ιαπωνία. Η Βενεζουέλα, από την άλλη, είναι στο 6ο γκρουπ με Σλοβενία, Γεωργία και Πράσινο Ακρωτήρι.

Τα δεκάλεπτα: 27-16, 54-23, 75-27, 97-41

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x