Eurocup

Καστρίτης: «Τεράστιο το κίνητρο κόντρα στην Τσεντεβίτα, πρέπει να είμαστε πεινασμένοι»

Διαβάστε όσα δήλωσαν Γιάννης Καστρίτης και Βασίλης Τολιόπουλος, ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με την Τσεντεβίτα για την 4η αγωνιστική του EuroCup.

Ερχόμενος από την πρώτη του νίκη στην Stoiximan GBL, κόντρα στον Προμηθέα, o Άρης έχει στρέψει το βλέμμα του στην εντός έδρας αναμέτρησή του με την Τσεντεβίτα (23/10, 20:00) για την 4η αγωνιστική του EuroCup!

Στο 1-3 μετά τα πρώτα τους ματς στη διοργάνωση, οι Θεσσαλονικείς θα ψάξουν την πρώτη φετινή ευρωπαϊκή νίκη τους στο Αλεξάνδρειο, μετά τις ανεπιτυχείς προσπάθειες κόντρα σε Τουρκ Τέλεκομ και Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Γιάννης Καστρίτης και Βασίλης Τολιόπουλος έκαναν δηλώσεις ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης, με τον προπονητή του Άρη να τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί πεινασμένη και γεμάτη κίνητρο, ενώ ο αρχηγός των «κίτρινων» στάθηκε στο «πρέπει» που υπάρχει για το θετικό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Καστρίτη:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στα κομμάτια του παιχνιδιού που χρειάζεται και από εκεί κι έπειτα το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε το ίδιο πεινασμένοι και με πάρα πολύ υψηλό κίνητρο για να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Για εμάς το μεγαλύτερο πρέπει είναι το να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να δίνουμε το 100%.

Προφανώς έχουμε κάνει δύο ήττες στην έδρα μας αλλά αυτές προέρχονται από δύο πολύ ισχυρές ομάδες, τόσο η Τουρκ Τέλεκομ η Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Παρόλα αυτά, πιστεύουμε πως πρέπει να παρουσιαστούμε με τεράστιο κίνητρο στο αυριανό παιχνίδι και πάρα πολύ πεινασμένοι, όχι λόγω του πρέπει της νίκης αλλά επειδή πρέπει του να δίνουμε το 100%. Τα παιδιά έκαναν μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια απέναντι στον Προμηθέα και πρέπει να δείξουμε ότι συνεχίζουμε με την ίδια ένταση και το ίδιο κίνητρο και στην αυριανή αναμέτρηση».

Η συνταγή είναι να είμαστε πεινασμένοι και γεμάτοι κίνητρο. Σ’ αυτό έχουμε δώσει έμφαση αυτή τη στιγμή και για εμένα αυτό είναι και το σημαντικό. Το μεγάλο κέρδος για εμάς αύριο θα είναι πραγματικά να εμφανιστούμε με μάτι που γυαλίζει»
.

Οι δηλώσεις του Τολιόπουλου:

«Η Τσεντεβίτα είναι στο 3-1. Εμείς στο 1-3. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε αυτό το ματς. Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Για την ψυχολογία μετά το ματς με τον Προμηθέα: «Μια νίκη πάντα βελτιώνει τη ψυχολογία. Θέλουμε να είμαστε το ίδιο καλοί όπως το Σάββατο. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον αντίπαλο, να πετύχει πολλούς πόντους. Να μείνει χαμηλά στο σκορ».

Για τα όσα περνάει στον Άρη, μετά την περσινή χρονιά: «Ήταν μια ωραία χρονιά η περσινή. Όλα όμως έχουν ξεχαστεί. Όλοι κοιτάνε το τι κάνω τώρα. Εγώ θέλω να συνεχίσω, να βοηθάω την ομάδα».

Για το τρίποντο απέναντι στον Προμηθέα από το κέντρο του γηπέδου: «Έληγε ο χρόνος… Το ότι έχω μια επαφή με το καλάθι, το ξέρω. Οπότε έπρεπε, να σουτάρω και μπήκε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x