Eurocup

Κατώτερος των περιστάσεων ο Πρωτέας δέχθηκε βαριά ήττα από τον Ερυθρό στη Σερβία

Τα κορίτσια του Πρωτέα Βούλας πάλεψαν απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, όμως η διαφορά ποιότητας ήταν αισθητή και η βαριά ήττα δεν αποφεύχθηκε με σκορ 93-53

Νίκη κατά κράτος για τον Ερυθρό Αστέρα απέναντι στον Πρωτέα Βούλας για την 2η αγωνιστική του EuroCup Γυναικών, με την ομάδα του Μάριου Δεσποτάκη να διαλύεται στη Σερβία χάνοντας με κάτω τα χέρια 93-53.

Οι διαφορά 40 πόντων είναι τεράστια και ο Πρωτέας όταν επιστρέψει στην Ελλάδα θα πρέπει να επανέλθει γρήγορα καθώς οι αναμετρήσεις που έρχονται εντός και εκτός των συνόρων είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και με παρόμοια εικόνα δύσκολα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στον επιθυμητό βαθμό.

Στο πρώτο 10λεπτο οι Ελληνίδες κοίταξαν στα μάτια τον Ερυθρό Αστέρα και με σκληρή άμυνα, αλλά κυρίως αποτελεσματική επίθεση ολοκλήρωσαν την περίοδος στο 19-15 και έδειχναν πως θα μπορέσουν να παλέψουν μέχρι το φινάλε το παιχνίδι, με την ελπίδα να φύγουν από την Σερβία με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η συνέχεια ήταν κάπως ανάλογη με τον Ερυθρό να επιτίθεται ασταμάτητα με τον Πρωτέα να αδυνατεί να βγάλει αντίδραση με την διαφορά να παίρνει σιγά σιγά όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις μέχρι να φτάσει στο τελικό 93-53.

Μυθική εμφάνιση από την Νεντελίτσκοφ που πέτυχε 21 πόντους, ενώ πίσω της ήταν η Πότερ με 19. Από ελληνικής πλευράς η Σακελαρίου ήταν η κορυφαία για τον Πρωτέα με 11 πόντους, μοιράζοντας ταυτόχρονα και δύο ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 48-24, 67-40, 93-53

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x