Eurocup

Άρης-Τσεντεβίτα: Με καλή ψυχολογία για την πρώτη εντός έδρας νίκη στο φετινό EuroCup οι Θεσσαλονικείς

Την σλοβένικη Τσεντεβίτα Ολίμπια αντιμετωπίζει απόψε (20:00) στη Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο ο Άρης, για την 4η αγωνιστική του φετινού EuroCup!

Την σλοβένικη Τσεντεβίτα Ολίμπια αντιμετωπίζει απόψε (20:00, Novasports Prime sport-fm.gr) στη Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο ο Άρης, για την 4η αγωνιστική του φετινού EuroCup!

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πειστική νίκη του περασμένου Σαββάτου (19/9) κόντρα στον Προμηθέα, οι «κίτρινοι» επιβλήθηκαν των Πατρινών με 86-75 έχοντας για κορυφαίους τους Νόλεϊ (21π, 7 ριμπ, 7 ασίστ), Ντε Τζούλιους (15π, 6 ασίστ) και Τολιόπουλο (13π, 3 ασίστ), πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρώτη εντός έδρας νίκη τους στη φετινή Stoiximan GBL!



Το ίδιο θέλει να κάνει και απόψε, να πάρει δηλαδή την πρώτη εντός έδρας νίκη του για τη φετινή σεζόν και στην Ευρώπη, μετά τις δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες κόντρα σε Τουρκ και Χάποελ Ιερουσαλήμ. Της ήττας από τους Ισραηλινούς είχε προηγηθεί το «διπλό» επί της Λιετκαμπέλις στη Λιθουανία και κάπως έτσι ο Άρης βρίσκεται στο 1-3, ρεκόρ που έχει δώσει αρκετά μεγάλο «πρέπει» στο αποψινό παιχνίδι.



«Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στα κομμάτια του παιχνιδιού που χρειάζεται και από εκεί κι έπειτα το σημαντικό είναι να παρουσιαστούμε το ίδιο πεινασμένοι και με πάρα πολύ υψηλό κίνητρο για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Προφανώς έχουμε κάνει δύο ήττες στην έδρα μας αλλά αυτές προέρχονται από δύο πολύ ισχυρές ομάδες, τόσο η Τουρκ Τέλεκομ η Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Παρόλα αυτά, πιστεύουμε πως πρέπει να παρουσιαστούμε με τεράστιο κίνητρο στο αυριανό παιχνίδι και πάρα πολύ πεινασμένοι, όχι λόγω του πρέπει της νίκης αλλά επειδή πρέπει του να δίνουμε το 100%», δήλωσε ενόψει του ματς ο Καστρίτης, με τον Τολιόπουλο να προσθέτει: «Η Τσεντεβίτα είναι στο 3-1. Εμείς στο 1-3. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε αυτό το ματς. Θα τα δώσουμε όλα και ελπίζουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Όσον αφορά την Τσεντεβίτα, πραγματοποιεί πολύ καλό ξεκίνημα στο φετινό EuroCup, με μόλις μία ήττα (3-1) στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές! Δεν τα κατάφερε μόνο στην έδρα της Τουρκ, ενώ νίκησε κατά σειρά Κλουζ (86-93), Βενέτσια (87-82) και Λιετκαμπέλις (76-72). Ωστόσο, στην Αδριατική Λίγκα η απόδοσή της δεν είναι ανάλογη, αφού βρίσκεται στο 2-3, έχοντας ηττηθεί και από την Ιγκοκέα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της. Απόψε θα παραταχθεί χωρίς τον Μαυροβούνιο προπονητή της, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση.



Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία, Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία) και Ντένις Χάτζιτς (Κροατία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x