Eurocup

Άρης-Τουρκ Τέλεκομ: Με τον κόσμο στο πλευρό του για την πρώτη νίκη

Ο Άρης φιλοξενεί την Τουρκ Τέλεκομ για τη 2η αγωνιστική του Eurocup (20:00, NovaSports Prime).

Τις υποχρεώσεις του συνεχίζει ο Άρης, ψάχνοντας την πρώτη του νίκη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι Θεσσαλονικείς φιλοξενούν στο «Αλεξάνδρειο» την Τουρκ Τέλεκομ (20:00, NovaSports Prime) για τη δεύτερη αγωνιστική του Eurocup, στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι τους.

Οι «κίτρινοι» δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμα επίσημα ματς. Η πρώτη ήρθε στο Eurocup από τη Βενέτσια στην Ιταλία (95-75), ενώ ακολούθησαν αυτές από Παναθηναϊκό (81-68) και Περιστέρι (73-69) στο Super Cup, με αποτέλεσμα η ομάδα να τερματίσει τέταρτη στο τουρνουά.

Το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη αναζητά ακόμη την «ταυτότητά» του, καθώς έχουν γίνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Σίγουρα, το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας δεν ικανοποιεί, ωστόσο ακόμη είναι πολύ νωρίς. Φυσικά, με τον κόσμο στο πλευρό του ο Άρης συνήθως «μεταμορφώνεται», οπότε δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν εμφανιστεί τελείως διαφορετικός κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ.

Από την άλλη, η ομάδα της Άγκυρας προέρχεται από μία μέτρια σεζόν. Οι Τούρκοι κατάφεραν, όπως και ο Άρης, να μπουν στις κορυφαίες 12 ομάδες του Eurocup, όμως δεν πέρασαν στα προημιτελικά, γνωρίζοντας αποκλεισμό από τους Λόντον Λάιονς. Στο πρωτάθλημα, βγήκαν όγδοοι και έμειναν εκτός εύκολα από την Εφές.

Καμία σημασία δεν έχουν, βέβαια, τα παραπάνω, καθώς η Τουρκ Τέλεκομ άλλαξε όλο της το ρόστερ το περασμένο καλοκαίρι, ενώ επανέφερε στον πάγκο της τον Ερντέμ Τσαν, ο οποίος πρόπερσι την είχε οδηγήσει σε εξαιρετική σεζόν. Στο δυναμικό της υπάρχουν πολλοί «γνωστοί» μας, όπως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο πρώην παίκτης Ηρακλή και Άρη, Ολίβιερ Χάνλαν, αλλά και ο «Ευρωλιγκάτος» πρώην παίκτης της Μονακό, Γιοάν Μακουντού.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης θα τιμήσει τον Χάνλαν πριν το τζάμπολ του αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ για την προσφορά του στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x