Eurocup

Στο 6ο γκρουπ δυναμικότητας του Eurocup ο Άρης - Στις 5 Ιουλίου η κλήρωση

Στο 6ο γκρουπ δυναμικότητας του Eurocup βρίσκεται ο Άρης, ενώ στις 5 Ιουλίου που είναι η κλήρωση θα μάθει τους αντιπάλους του.

Στο 6ο γκρουπ δυναμικότητας του Eurocup βρίσκεται ο Άρης και την Παρασκευή 5 Ιουλίου θα μάθει τους αντιπάλους του στην κλήρωση που θα γίνει στη Βαρκελώνη.

Οι 20 ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους, ενώ η κλήρωση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 13:45 (ώρα Ελλάδας) και θα μεταδοθεί τόσο από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, όσο και από το επίσημο κανάλι της διοργάνωσης στο Youtube.

Ο Άρης βρίσκεται στο 6ο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με την Μπεσίκτας, την οποία αποφεύγει σίγουρα. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι εν δυνάμει αντίπαλοι των «κίτρινων», οι οποίοι θα κληρωθούν με έναν σύλλογο από κάθε γκρουπ δυναμικότητας στον όμιλο.

Αναλυτικά οι 20 ομάδες της διοργάνωσης: Λιετκαμπέλις, Άρης, Μπαχτσεσεχίρ, Μπεσίκτας, Μπουντούτσνοστ, Τσεντεβίτα, Τρέντο, Γκραν Κανάρια, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Χάποελ Τελ Αβίβ, Μπουργκ, Μπανταλόνα, Ουλμ, Τρεφλ Σόποτ, Τουρκ Τέλεκομ, Κλουζ, Βενέτσια, Βαλένθια, Αμβούργο, Γουλβς.

Άρης: Στο 6ο γκρουπ δυναμικότητας του Eurocup - Στις 5 Ιουλίου η κλήρωση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x