BCL

Λιμνιάτης: «Παλέψαμε, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες»

Τα συγχαρητήρια του στους παίκτες της Μανίσα και του Περιστερίου έδωσε ο Γιώργος Λιμνιάτης μετά την ήττα των «κυανοκίτρινων» στην Τουρκία.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης τόνισε πως οι παίκτες του Περιστερίου μπορούσαν να νικήσουν στην έδρα της Μανίσα, στάθηκε στους χαμένους αιφνιδιασμούς, στις χαμένες βολές και στα ριμπάουντ στα τελευταία λεπτά και ζήτησε να αφήσουν τους συναισθηματισμούς για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στη Μανίσα, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς κόντρα σε μια ομάδα με 2-0, έχοντας κερδίσει τη Μούρθια και την FMP εκτός έδρας. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πάλεψαν πολύ σκληρά. Χάσαμε στις λεπτομέρειες, χάσαμε αρκετές επιθέσεις στον αιφνιδιασμό που ήμασταν δύο εναντίον ενός ή τρείς εναντίον ενός, είχαμε 5/11 βολές, χάσαμε στο τέλος δύο σηημαντικά ριμπάουντ, από τα οποία η Μανίσα έβαλε ένα σημαντικό τρίποντο».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω κάτι για τους παίκτες μου, πάλεψαν σαν ‘λιοντάρια’ κι επανήλθαν όταν η Μανίσα ήταν μπροστά. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μας, πρέπει να διαγράψουμε τον συναισθηματισμό γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την άλλη εβδομάδα στο πρωτάθλημα. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, ώστε να περάσουμε στον επόμενο γύρο του BCL».

Ο Σι Τζέι Χάρις συμπλήρωσε πως: «Συγχαρητήρια στη Μανίσα για τη νίκη. Επαιξαν πολύ καλά. Εμείς, από την πλευρά μας, παίξαμε δυνατά, δώσαμε έναν δύσκολο αγώνα, αλλά, δυστυχώς, δεν ήταν αρκετές οι προσπάθειες μας για να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x