Γενικά

Σούπερ διαγωνισμός

.

Σούπερ Διαγωνισμός με δώρα αυθεντικά προϊόντα της Champion από τον SuperΣΠΟΡ FM.

AKOYΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "LAY UP" με τον Τόλη Κοτζιά,
2-3 το μεσημέρι (Δευτέρα - Παρασκευή)
από τον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ.

Σε κάθε εκπομπή θα δίνονται 5 ΣΕΤ με ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (Εμφανίσεις ομάδας, Σακίδια πλάτης, T-shirts, Καπέλα) της Champion,
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΔΥΣΗΣ της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Τα δώρα θα τα παραλαμβάνουν οι νικητές από τον SuperΣΠΟΡ FM.

Η Champion, αποτελεί μια από τις ιστορικότερες μάρκες αθλητικών ειδών στον πλανήτη, με καταβολές που χάνονται στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

Η στρατηγική εμμονή της στην έρευνα και ανάπτυξη συνέβαλε αποφασιστικά στη δημιουργία σειράς προϊόντων που λατρεύτηκαν από τους αθλητές αποτελώντας κορυφαία trademarks που ευρέως χρησιμοποιούνται στο χώρο της αθλητικής μόδας.@2@

Από την αρχή της ιστορίας της, κανένα στοιχείο δεν επηρέασε, αλλά και προσδιόρισε την ταυτότητα και την πορεία της, όσο η μοναδική της σχέση με το άθλημα του Μπάσκετ. Μια σχέση που κρύβεται στις ρίζες της Μάρκας από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα και αναπτύσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών.

Δεν είναι λοιπόν διόλου τυχαίο, ότι η Champion διαθέτει μια πολυετή, διεθνή παράδοση συνεργασιών με φορείς του αθλήματος όπως:

- Τη Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάσκετ - FΙΒΑ, με την οποία είναι Επίσημος και Αποκλειστικός Συνεργάτης από το 1997.
- Το ΝΒΑ - του οποίου η Champion αποτελεί τον Επίσημο Licensee για την Ευρώπη, την Αφρική και την Μέση Ανατολή με μια πολυετή συμφωνία που εκτείνεται ως το 2011.

Από το καλοκαίρι του 2006 η Champion ξεκίνησε συνεργασία με την Ε.Ο.Κ. (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) αποτελώντας τον Επίσημο και Αποκλειστικό Χορηγό αθλητικής ένδυσης όλων των Ελληνικών Εθνικών Ομάδων, με πρώτη και καλύτερη αυτή των Ανδρών κατόχου του Χρυσού Ευρωπαϊκού και Αργυρού Παγκόσμιου Μεταλλίου.

Η Champion υποστηρίζει την ανάπτυξη του αθλήματος του Μπάσκετ ως χορηγός του πρωταθλήματος Α1 Μπάσκετ της ΕΣΑΚΕ, διευρύνοντας παράλληλα την παρουσία της με τις συμφωνίες συνεργασίας της με την Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΟΔΚΕ) και την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΕΣΚΑ).

Σπουδαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι όπως οι φιναλίστ του Ιταλικού πρωταθλήματος Basket Mens Sana Siena και Virtus Bologna, κορυφαίες ελληνικές ομάδες Basket όπως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, αλλά και ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Volley Ηρακλής, ντύνονται στα «χρώματα» της Champion, όπως άλλωστε πάνω από 2.000 αθλητικοί σύλλογοι όλων των επιπέδων και αθλημάτων.

Προϊοντικά η Εταιρεία επικεντρώνεται στην αγορά της ένδυσης, τόσο της τεχνικής αθλητικής (Team Uniform) όσο και της αθλητικής – lifestyle και casual ένδυσης.

Περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία
και τα προϊόντα της Champion θα βρείτε
στο site μας στο διαδίκτυο: www.champion-eu.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x