Γενικά

Βγήκε η δωδεκάδα της Γαλλίας

Η ομάδα δούλευε «ρολόι» τις τελευταίες μέρες, τα αποτελέσματα έδειχναν πως βαδίζει στο σωστό δρόμο, οπότε τι έμενε; Να ανακοινωνόταν ακριβώς αυτή η ομάδα για το Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας. Αυτό και έγινε την Κυριακή στην εθνική Γαλλίας. Ο Κλοντ Μπερζό ανακοίνωσε τους 12 «εκλεκτούς» του για τη διοργάνωση, αμέσως μετά το θρίαμβο επί της Ρωσίας με παραμένει αμφίβολη και αν δεν μπορέσει να συμμετάσχει τελικά στη «γιορτή» της Ιβηρικής, θα τον αντικαταστήσει ο Σάσα Τζιφά, που είναι «σταντ μπάι».

Η ομάδα δούλευε «ρολόι» τις τελευταίες μέρες, τα αποτελέσματα έδειχναν πως βαδίζει στο σωστό δρόμο, οπότε τι έμενε; Να ανακοινωνόταν ακριβώς αυτή η ομάδα για το Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας. Αυτό και έγινε την Κυριακή στην εθνική Γαλλίας. Ο Κλοντ Μπερζό ανακοίνωσε τους 12 «εκλεκτούς» του για τη διοργάνωση, αμέσως μετά το θρίαμβο επί της Ρωσίας με 92-56 και μέσα σε αυτούς βρίσκονται όλα τα μεγάλα αστέρια της σύγχρονης ιστορίας των «τρικολόρ», με προεξάρχοντες τους Τόνι Πάρκερ και Μπορίς Ντιό. Η συμμετοχή του Φρεντερίκ Βάις παραμένει αμφίβολη και αν δεν μπορέσει να συμμετάσχει τελικά στη «γιορτή» της Ιβηρικής, θα τον αντικαταστήσει ο Σάσα Τζιφά, που είναι «σταντ μπάι».

Οι 12 «εκλεκτοί» του Μπερζό είναι οι: Πάρκερ, Ζανό, Σανγκάρ, Γκομί, Ντιό, Ντιαρά, Κιρκσέι, Φερσό, Πιετρίς, Βάις, Τουριάφ, Μπαντιάν.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x