Γενικά

«Κολλημένος» με το ΝΒΑ ο Ναβάρο

Ο άνθρωπος ήθελε να πραγματοποιήσει το όνειρο του και ήταν αποφασισμένος να κάνει πολλές θυσίες για να τα καταφέρει. Όπου βλέπετε άνθρωπος, βάλτε το όνομα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο και όπου βλέπετε όνειρο προσθέστε το ΝΒΑ. Την Πέμπτη 16/8 ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του «La bomba» από τους Μέμφις Γκριζλς, όπου θα βρει και τον κολλητό του, τον Πάου Γκασόλ. Βέβαια η μετακίνηση του Ισπανού άσου στις «αρκούδες» ήταν λίγο πολύ γνωστή, αυτό που δεν ξέραμε ήταν ορισμένες λεπτομέρειες που αφορούσαν το συμβόλαιο του. Από αυτά που μαθαίνουμε από δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου δείχνουν για ακόμη μια φορά το πόσο πολύ επιθυμούσε ο Ναβάρο να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μέσα Επικοινωνίας της Ιβηρικής χερσονήσου λοιπόν αναφέρουν πως οι Γκρίζλς έδωσαν στην Μπαρτσελόνα 500.000 δολάρια, ενώ αυτό που γνωρίζαμε εμείς είναι πως το μπάι άουτ του 27χρονου σούτινγκ γκαρντ ήταν 3 εκατ. ευρώ, προφανώς ο «La bomba» έβαλε τα υπόλοιπα από την τσέπη του. Και να ‘ταν μόνο αυτό, σύμφωνα με τις ίδ

Ο άνθρωπος ήθελε να πραγματοποιήσει το όνειρο του και ήταν αποφασισμένος να κάνει πολλές θυσίες για να τα καταφέρει. Όπου βλέπετε άνθρωπος, βάλτε το όνομα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο και όπου βλέπετε όνειρο προσθέστε το ΝΒΑ. Την Πέμπτη 16/8 ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του «La bomba» από τους Μέμφις Γκριζλς, όπου θα βρει και τον κολλητό του, τον Πάου Γκασόλ.

Βέβαια η μετακίνηση του Ισπανού άσου στις «αρκούδες» ήταν λίγο πολύ γνωστή, αυτό που δεν ξέραμε ήταν ορισμένες λεπτομέρειες που αφορούσαν το συμβόλαιο του. Αυτά που μαθαίνουμε από δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου δείχνουν για ακόμη μια φορά το πόσο πολύ επιθυμούσε ο Ναβάρο να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μέσα Επικοινωνίας της Ιβηρικής χερσονήσου λοιπόν αναφέρουν πως οι Γκρίζλς έδωσαν στην Μπαρτσελόνα 500.000 δολάρια, ενώ αυτό που γνωρίζαμε εμείς είναι πως το μπάι άουτ του 27χρονου σούτινγκ γκαρντ ήταν 3 εκατ. ευρώ. Προφανώς ο «La bomba» έβαλε τα υπόλοιπα από την τσέπη του. Και να ‘ταν μόνο αυτό... Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρώην παίκτης των «μπλαουγκράνα» υπόγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τις απολαβές του να μην ξεπερνούν τις 540.000 ευρώ, λεφτά που φαντάζουν λίγα μπροστά σε αυτά που έπαιρνε στους Καταλανούς. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ναβάρο θα είναι ο 8ος χειρότερα αμειβόμενος παίκτης του ΝΒΑ.

Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x