Γενικά

Ο Κώστας Μίσσας στο Inside Κ.Α.Ρ. Web Radio

Ο κ. Μίσσας βρέθηκε στο στούντιο του ιντερνετικού ραδιοφώνου του insidesports.gr και μίλησε για περίπου μιάμιση ώρα στους Σουζάνα Καλτουρουμίδου και Θωμά Βασιλάκη.

Την ημέρα της Γυναίκας (8/3) το ιντερνετικό ραδιόφωνο του insidesports.gr (Inside Κ.Α.Ρ. Web Radio ), που συνεργάζεται με το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, εγκαινίασε μια νέα εκπομπή που θα μας μεταφέρει στον κόσμο του Γυναικείου Μπάσκετ και πιο ειδικός στο να μας εισάγει σε αυτό το μαγικό χώρο, δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον κ. Κώστα Μίσσα, τον προπονητή που έφερε την μεγαλύτερη ως τώρα επιτυχία σε επίπεδο Εθνικής Γυναικών στη Ελλάδα, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στο Ευρωμπάσκετ της Λετονίας το 2009.

Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Εθνική Γυναικών και την εξάχρονη θητεία του, το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ε.Ο.Κ. στο οποίο συμμετέχει ενεργά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, άφησε να εννοηθεί ότι ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος βρίσκεται πολύ κοντά στο να είναι ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και το F4 του κυπέλλου που πλησιάζει στις 30-31/3 στο Βόλο.

Ακούστε τη συνέντευξη και δείτε βίντεο κάνοντας κλικ εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x