Γενικά

Πέτζα: «Επιτέλους ελεύθερος χρόνος»

Τον ελεύθερό του χρόνο απολαμβάνει ο Πέτζα Στογιάκοβιτς, όπως δήλωσε στον σερβικό Τύπο. Ο πρώην πρωταθλητής του NBA με τους Μάβερικς τόνισε πως πλέον έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί με την… ησυχία του τόσο το «μαγικό κόσμο» όσο και την Ευρωλίγκα, ενώ αποκάλυψε πως τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του ήταν εκείνα που αγωνιζόταν στους Σακραμέντο Κινγκς.

Τον ελεύθερό του χρόνο απολαμβάνει ο Πέτζα Στογιάκοβιτς, όπως δήλωσε στον σερβικό Τύπο.

Ο πρώην πρωταθλητής του NBA με τους Μάβερικς τόνισε πως πλέον έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί με την… ησυχία του τόσο το «μαγικό κόσμο» όσο και την Ευρωλίγκα, ενώ αποκάλυψε πως τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του ήταν εκείνα που αγωνιζόταν στους Σακραμέντο Κινγκς.

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο να περάσω με την οικογένειά μου. Τώρα μπορώ ήσυχος να παρακολουθώ μπάσκετ, Ευρωλίγκα το απόγευμα και NBA το πρωί», δήλωσε αρχικά ο Πέτζα Στογιάκοβιτς στον σερβικό Τύπο, όπου στη συνέχεια τόνισε πως τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του τα πέρασε στο Σακραμέντο, αγωνιζόμενος στους Κινγκς:

«Στο Σακραμέντο αγωνίστηκα για οκτώ χρόνια. Ήταν τέλεια τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Είχαμε τρομερή χημεία στα αποδυτήρια. Όταν πήγαινα το πρωί στην προπόνηση, ήταν σαν να πηγαίνω για δουλειά. Είμαι χαρούμενος για το χρόνο που πέρασε εκεί με τα παιδιά. Αυτή η αρμονία μας βοήθησε να παίξουμε καλύτερα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τον τίτλο. Πιστεύω, όμως, πως αν είχαμε λίγη τύχη παραπάνω θα παίρναμε κάποιο τίτλο».

Για το ποιος πιστεύει πως είναι ο κορυφαίος παίκτης: «Δεν είναι δύσκολη η ερώτηση. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι», τόνισε, όπου στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν ο -αδικοχαμένος- Ντράζεν Πέτροβιτς ενδεχομένως να ήταν καλύτερος από τον Γερμανό σούπερ σταρ:

«Ήμουν 15 ετών όταν ο Ντράζεν έχασε τη ζωή του, γι’ αυτό δυστυχώς ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω ή να αγωνιστώ πλάι του. Αλλά όταν ήμουν παιδί πάντα με εντυπωσίαζαν οι εμφανίσεις του. Είναι δύσκολο να εκτιμήσω για το τι παραπάνω θα μπορούσε να είχε καταφέρει. Αναμφίβολα ήταν από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες, ανεβάζοντας μάλιστα κατά πολύ το επίπεδο. Ήταν κάτι ξεχωριστό ο Ντράζεν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x