Γενικά

Μία οικογένεια είναι η Λιόν (video)

Ήταν όλοι εκεί! Το φιλανθρωπικό της πρόσωπο έδειξε η οικογένεια της Λιόν, καθώς στο «Αστρομπάλ» έδωσαν το «παρών» αρκετοί παίκτες διαφόρων ομάδων -και αθλημάτων- της πόλης, στο φιλικό αγώνα μπάσκετ που έγινε και είχε σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του 35χρονου φόργουορντ, Τιερί Ρουπέρ, ο οποίος έπεσε σε κώμα ύστερα από καρδιακή προσβολή.

Ήταν όλοι εκεί!

Το φιλανθρωπικό της πρόσωπο έδειξε η οικογένεια της Λιόν, καθώς στο «Αστρομπάλ» έδωσαν το «παρών» αρκετοί παίκτες διαφόρων ομάδων -και αθλημάτων- της πόλης, στο φιλικό αγώνα μπάσκετ που έγινε και είχε σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του 35χρονου φόργουορντ, Τιερί Ρουπέρ, ο οποίος έπεσε σε κώμα ύστερα από καρδιακή προσβολή.

Στο ματς, αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων, οι δύο παίκτες της Βιλερμπάν, Αμαρά Σι και Έντγουϊν Τζάκσον, οι ποδοσφαιριστές της Λιόν, Λισάντρο Λόπες, Ρεμί Βερκούτρ και Κλεμάν Γκρενιέ, οι Ναλέ, Ενζί και Λουρσάκ από την ομάδα ράγκμπι αλλά και ο πρώην διεθνής Γάλλος βολεϊμπολίστας, Ντομινίκ Ντακίν.

Στις κερκίδες του «Αστρομπάλ» βρέθηκαν περίπου 1.500 άτομα, ενώ το ποσό που συγκεντρώθηκε από το φιλικό ήταν 8.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο της «Equipe»:





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x