Γενικά

Αποθέωση ΜακΓκρέιντι στην Κίνα (video)

Ένα ολόκληρο… αεροδρόμιο υποδέχθηκε και αποθέωσε τον Τρέισι ΜακΓκρέιντι, κατά την άφιξή του στην Κίνα για λογαριασμό των Qingdao Eagles. Σύμφωνα με τον Τύπο της Ασίας, περίπου 2.000 άτομα υποδέχθηκαν τον «T-Mac», ο οποίος δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί με την φανέλα της νέας του ομάδας και να κατακτήσει τον τίτλο.

Ένα ολόκληρο… αεροδρόμιο υποδέχθηκε και αποθέωσε τον Τρέισι ΜακΓκρέιντι, κατά την άφιξή του στην Κίνα για λογαριασμό των Qingdao Eagles.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Ασίας, περίπου 2.000 άτομα υποδέχθηκαν τον «T-Mac», ο οποίος δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί με την φανέλα της νέας του ομάδας και να κατακτήσει τον τίτλο.

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ εδώ για τους επόμενους τέσσερις μήνες», δήλωσε αρχικά ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι και πρόσθεσε: «Ο μεγάλος μου στόχος είναι να κατακτήσω το κινεζικό πρωτάθλημα. Αυτό απαιτεί δουλειά και αφοσίωση. Αυτό που θέλω εγώ είναι να παίξω και να κάνω καλύτερη την ομάδα μου. Ελπίζω, ό,τι και να γίνει, να κοιτάξουμε πίσω και να πούμε πως τα δώσαμε όλα».

Αναφορικά με τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα: «Η φυσική μου κατάσταση είναι εξαιρετική. Γενικά είμαι σε καλή κατάσταση. Νιώθω καλά και υγιής», κατέληξε ο «T-Mac», ο οποίος διάλεξε να φορά το νούμερο «9» στη νέα του ομάδα.

Δείτε τα βίντεο:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x