Γενικά

Τζόι Ντόρσεϊ σε 15 κλικ

Ο Τζόι Ντόρσεϊ ήρθε στα μισά της περασμένης σεζόν στον Ολυμπιακό και λίγους μήνες μετά βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας. Η πρώτη γνωριμία του Αμερικανού σέντερ με τη νυν ομάδα του ήταν στις 2 Νοεμβρίου 2011, όταν ακόμα ήταν παίκτης της Κάχα Λαμποράλ. Τότε, οι Βάσκοι είχαν επικρατήσει των «ερυθρόλευκων» με 81-79 και ο Τζόι Ντόρσεϊ είχε μαζέψει 1 ριμπάουντ και είχε κάνει 1 λάθος σε 3’.32’’.

Ο Τζόι Ντόρσεϊ ήρθε στα μισά της περασμένης σεζόν στον Ολυμπιακό και λίγους μήνες μετά βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Η πρώτη γνωριμία του Αμερικανού σέντερ με τη νυν ομάδα του ήταν στις 2 Νοεμβρίου 2011, όταν ακόμα ήταν παίκτης της Κάχα Λαμποράλ. Τότε, οι Βάσκοι είχαν επικρατήσει των «ερυθρόλευκων» με 81-79 και ο Τζόι Ντόρσεϊ είχε μαζέψει 1 ριμπάουντ και είχε κάνει 1 λάθος σε 3’.32’’.

Περίπου έναν μήνα μετά (08/12) επισκέφθηκε για πρώτη φορά το ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό όμως να παίρνει τη νίκη με 84-82 και τον ίδιο να μην κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του. Είχε σημειώσει 4 πόντους και είχε πάρει 1 ριμπάουντ σε 12'.23’’ συμμετοχής.

Δείτε το θέμα στο superbasket.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x