Γενικά

Φοιτητικά καρφώματα (video)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ «Njoy Uni–Basket» στο κλειστό γυμναστήριο του Μοσχάτου. Η διοργάνωση που ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο έφτασε στο τέλος της με την πραγματοποίηση του τελικού ανάμεσα στους «Shoot merenda» και «Καραμέλες» αλλά και του «all star game», που συν τοις άλλοις περιελάμβανε διαγωνισμό τριπόντων και καρφωμάτων. Μεγάλοι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων οι Αλέξανδρος Σιγκούνας και Γιώργος Κερασοβίτης οι οποίοι μίλησαν στην Web TV του Sport-fm.gr.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ «Njoy Uni–Basket» στο κλειστό γυμναστήριο του Μοσχάτου.

Η διοργάνωση που ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο έφτασε στο τέλος της με την πραγματοποίηση του τελικού ανάμεσα στους «Shoot merenda» και «Καραμέλες» αλλά και του «all star game», που συν τοις άλλοις περιελάμβανε διαγωνισμό τριπόντων και καρφωμάτων.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων οι Αλέξανδρος Σιγκούνας και Γιώργος Κερασοβίτης οι οποίοι μίλησαν στην Web TV του Sport-fm.gr.

Αλέξανδρος Σιγκούνας: «Είναι ευκαιρία να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και την πίεση. Το επίπεδο έχει ανέβει πολύ με την συμμετοχή καλών ερασιτεχνών αλλά και επαγγελματιών παικτών. Το τουρνουά είναι ιδανικό για να κρατηθείς σε φόρμα αλλά ο κυριότερος λόγος που ερχόμαστε εδώ είναι ότι το ευχαριστιόμαστε».

Γιώργος Κερασοβίτης: «Πολλά συγχαρητήρια στους χορηγούς που παρά τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, διοργανώνουν ένα τέτοιο τουρνουά. Το επίπεδο είναι υψηλό, γυμνάζεσαι και σε βοηθάει να δεις πράγματα που πολλές φορές δεν τα αντιμετωπίζεις σε κανονικές συνθήκες αγώνα μέσα στη χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x