Γενικά

Ο Παπανικολάου και ο συμπαίκτης με την πιο «καυτή» σύντροφο

Το μυαλό του Κώστα Παπανικολάου είναι στην Εθνική ομάδα και στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλα, η επιλογή του όμως στο νούμερο 48 του ντραφτ από τους Νιου Γιορκ Νικς ήταν σίγουρα μια πολύ ευχάριστη είδηση γι’ αυτόν. Ο «Παπ» δεν σκοπεύει να φύγει από τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον για τη νέα σεζόν, αλλά αν το έκανε και βρισκόταν τελικά στους Νικς θα είχε για συμπαίκτη τον Landry Fields.

Το μυαλό του Κώστα Παπανικολάου είναι στην Εθνική ομάδα και στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλα, η επιλογή του όμως στο νούμερο 48 του ντραφτ από τους Νιου Γιορκ Νικς ήταν σίγουρα μια πολύ ευχάριστη είδηση γι’ αυτόν.

Ο «Παπ» δεν σκοπεύει να φύγει από τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον για τη νέα σεζόν, αλλά αν το έκανε και βρισκόταν τελικά στους Νικς θα είχε για συμπαίκτη τον Landry Fields.

Ο τελευταίος εκτός του ότι ανεβάζει τις μετοχές του πάνω στο παρκέ, έχει πάει πολύ ψηλά στην προσωπική του ζωή. Τι εννοούμε; Η σύντροφός του είναι σίγουρα ότι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο ΝΒΑ και βλέποντας τις φωτογραφίες της Elaine Aldain θα συμφωνήσετε μαζί μας.

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα στο θέμα του superbasket.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x