Γενικά

Προστέθηκε και ο ΜακΚάλεμπ

Ένας από τους βασικούς παίκτες της εθνικής ομάδας της ΠΓΔΜ, ο Μπο ΜακΚάλεμπ, ενσωματώθηκε τη Δευτέρα στην αποστολή που βρίσκεται στις Η.Π.Α. και προετοιμάζεται για το προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας. Ο γκαρντ της Σιένα, καθυστέρησε λόγω των υποχρεώσεων που είχε με το σύλλογο της Τοσκάνης στο ιταλικό πρωτάθλημα, όμως πλέον βρίσκεται στη διάθεση του Μαριάν Λαζόφκσι.

Ένας από τους βασικούς παίκτες της εθνικής ομάδας της ΠΓΔΜ, ο Μπο ΜακΚάλεμπ, ενσωματώθηκε τη Δευτέρα στην αποστολή που βρίσκεται στις Η.Π.Α. και προετοιμάζεται για το προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας.

Ο γκαρντ της Σιένα, καθυστέρησε λόγω των υποχρεώσεων που είχε με το σύλλογο της Τοσκάνης στο ιταλικό πρωτάθλημα, όμως πλέον βρίσκεται στη διάθεση του Μαριάν Λαζόφκσι.

Επιπλέον, Πέρο Άντιτς, παρέδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού των Σκοπίων στον Πρέντραγκ Σαμαρντζίσκι, με τον τελευταίο να δηλώνει πως πρόκειται για μεγάλη τιμή και να ελπίζει πως θα φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξαν οι συμπαίκτες του.

Όσο για τους 12 παίκτες που έχει επιλέξει ο κόουτς της ΠΓΔΜ για το Καράκας; Πρόκειται για τους ΜακΚάλεμπ, Ιλιέφσκι, Άντιτς, Γκετσέφσκι, Γκεκόφσκι, Β. Στογιανόφσκι, Ν. Στογιανόφκσι, Σοκόλοφ, Σιμονόφσκι, Νικολόφσκι, Κοστόφσκι, Σαμαρντζίσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x