Γενικά

Προβάδισμα Βενεζουέλας για προολυμπιακό!

Τον πρώτο λόγο στη Βενεζουέλα για να φιλοξενήσει το προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ Ανδρών (2-8 Ιουλίου) δίνουν οι τελευταίες πληροφορίες από τη Μαδρίτη, όπου σύντομα αναμένεται η απόφαση της FIBA για την ανάθεση της διοργάνωσης. Σύμφωνα με λιθουανικά ΜΜΕ, η παγκόσμια ομοσπονδία προσανατολίζεται στο να αναθέσει τη διοργάνωση στη Βενεζουέλα κι όχι στη Λιθουανία, προκειμένου να ενισχύσει την «αγορά» της Αμερικής.

Τον πρώτο λόγο στη Βενεζουέλα για να φιλοξενήσει το προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ Ανδρών (2-8 Ιουλίου) δίνουν οι τελευταίες πληροφορίες από τη Μαδρίτη, όπου σύντομα αναμένεται η απόφαση της FIBA για την ανάθεση της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με λιθουανικά ΜΜΕ, η παγκόσμια ομοσπονδία προσανατολίζεται στο να αναθέσει τη διοργάνωση στη Βενεζουέλα κι όχι στη Λιθουανία, προκειμένου να ενισχύσει την «αγορά» της Αμερικής.

Υπενθυμίζεται πως σε πρώτη φάση είχαν αποκλειστεί οι υποψηφιότητες των Σκοπίων και της Ανγκόλα κι έμειναν να διεκδικούν μέχρι τέλους τη διοργάνωση του Προολυμπιακού Τουρνουά η Λιθουανία και η Ανγκόλα.

Θυμίζουμε, πως η Εθνική ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του 2012 από τις 2 μέχρι τις 8 Ιουλίου μαζί με τις Ιορδανία,Νότια Κορέα, ΠΓΔΜ, Ρωσία, Λιθουανία, Πουέρτο Ρίκο, Δομινικανή Δημοκρατία, Βενεζουέλα, Ανγκόλα, Νιγηρία και Νέα Ζηλανδία. Τρεις από αυτές τις χώρες θα πάρουν τα τελευταία εισιτήρια για το Λονδίνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x