Γενικά

«Δίκοπο μαχαίρι» για Τζέι Αρ Σμιθ!

Λεφτά ή το δικαίωμα να επιστρέψει στο NBA; Αυτό είναι το δίλημμα του Τζέι Αρ Σμιθ, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την κινεζική Σανξί, με ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει κάτι παραπάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, στην περίπτωση που λήξει το lockout, ο Αμερικανός φόργουορντ δεν θα μπορεί να γυρίσει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, καθώς η ομοσπονδία της χώρας απαγορεύει τις «προσωρινές» μεταγραφές.

Λεφτά ή το δικαίωμα να επιστρέψει στο NBA;

Αυτό είναι το δίλημμα του Τζέι Αρ Σμιθ, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την κινεζική Σανξί, με ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει κάτι παραπάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, στην περίπτωση που λήξει το lockout, ο Αμερικανός φόργουορντ δεν θα μπορεί να γυρίσει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, καθώς η ομοσπονδία της χώρας απαγορεύει τις «προσωρινές» μεταγραφές.

Τη σεζόν που πέρασε, ο Τζέι Αρ Σμιθ είχε κατά μέσο όρο, με τη φανέλα των Νάγκετς, 12,5 πόντους, ενώ εάν προχωρήσει η μετακίνησή του στην Κίνα, θα συναντήσει τον συμπαίκτη του στην ομάδα του Ντένβερ, Ουίλσον Τσάντλερ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x