Γενικά

Σκαριόλο: «Σημαντικοί παίκτες και οι δύο»

Πολύ σημαντική θεωρεί την απουσία των Χόρχε Γκαρμπαχόσα και Άλεξ Μουμπρού από την εθνική ομάδα της Ισπανίας, ο Σέρτζιο Σκαριόλο. Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός είναι απόλυτα σύμφωνος με την επιλογή του Ρίκι Ρούμπιο, να αγωνίζεται από την επόμενη χρονιά στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Πολύ σημαντική θεωρεί την απουσία των Χόρχε Γκαρμπαχόσα και Άλεξ Μουμπρού από την εθνική ομάδα της Ισπανίας, ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός είναι απόλυτα σύμφωνος με την επιλογή του Ρίκι Ρούμπιο, να αγωνίζεται από την επόμενη χρονιά στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

«Οι δυο τους είναι εξαιρετικοί παίκτες και αποτελούσαν τους πυλώνες της προεπιλογής. Είναι παίκτες με βάρος στο γήπεδο και η παρουσία τους ήταν πολύ σημαντική. Η ζωή όμως προχωράει και ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας μειώνεται, ενώ λιγοστεύουν οι παίκτες που έχουν συμμετάσχει σε μία τέτοια διοργάνωση», δήλωσε για την αποχώρηση των δύο διεθνών, ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ερωτηθείς ο Ιταλός τεχνικός για την επιλογή του Ρίκι Ρούμπιο να πάει στο NBA, είπε: «Θα τον στηρίξουμε, το όνειρο κάθε παίκτη είναι να αγωνιστεί το ΝΒΑ και ο Ρούμπιο διάλεξε να το κάνει τώρα. Η απόφασή του με βρίσκει σύμφωνο γιατί το αξίζει και ως άνθρωπος αλλά και για τις δεξιότητες του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x