Final 4 2011

«Το μυαλό μόνο στη Σιένα»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γνωρίζει πολύ καλά πως όποιος σκέφτεται πρόωρα τον τελικό, χάνει στον ημιτελικό. Έτσι, στις δηλώσεις του, ενόψει του ημιτελικού της Παρασκευής, κατέστησε σαφές πως το μυαλό όλων στις τάξεις του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι στη Σιένα, γιατί -διαφορετικά- ο τελικός, στον οποίο θα αγωνιστούν οι «πράσινοι», θα είναι ο… μικρός.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γνωρίζει πολύ καλά πως όποιος σκέφτεται πρόωρα τον τελικό, χάνει στον ημιτελικό.

Έτσι, στις δηλώσεις του, ενόψει του ημιτελικού της Παρασκευής, κατέστησε σαφές πως το μυαλό όλων στις τάξεις του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι στη Σιένα, γιατί -διαφορετικά- ο τελικός, στον οποίο θα αγωνιστούν οι «πράσινοι», θα είναι ο… μικρός.

«Νιώθουμε πολύ καλά που θα παίξουμε σε ένα ακόμη Final 4 και θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα πράγματα και να είκασε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς. Όλοι μιλούν για την εμπειρία μου σε Final 4 και αυτό είναι ένας καλός τρόπος για να πάρουν την πίεση πάνω από τους παίκτες μου και να την επωμιστώ εγώ. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο τη Σιένα. Αυτός είναι ο στόχος, όχι η Μακάμπι ή η Ρεάλ Μαδρίτης. Απομένουν 40 λεπτά για να κερδίσεις ή να χάσεις κι ένας ημιτελικός ή τελικός είναι τελείως διαφορετικός από ένα ματς των προημιτελικών», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Παράλληλα ο «Ζοτς» των επτά τίτλων στην Ευρωλίγκα εξήρε τη Σιένα και το έργο του συναδέλφου του, Σιμόνε Πιανιτζάνι. «Σεβόμαστε απόλυτα τον Πιανιτζάνι και τους συνεργάτες του. Κάνουν εξαιρετική δουλειά. Ο προπονητής της Σιένα έκανε ροτέισον στους παίκτες του στα τελευταία παιχνίδια, αλλά στο Final 4 θα τους χρησιμοποιήσει όλους. Είναι μια ομάδα με ικανότητα στα επιθετικά ριμπάουντ και παίζει με πολλές προσαρμογές στην άμυνα, κάτι που πολλές φορές τής στοιχίζει κάποια αμυντικά ριμπάουντ, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό στο μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x