Γενικά

Μέσα στο Φεβρουάριο ο προπονητής

Μήνας ανακοινώσεων θα είναι ο τρέχων για την Εθνική ομάδα μπάσκετ. Από την ηγεσία της ΕΟΚ διαρρέεται ότι μέσα στο Φεβρουάριο αναμένεται να υπάρξει συμφωνία με τον αντικαταστάτη του Γιόνας Καζλάουσκας στον πάγκο της επίσημης αγαπημένης. Το «ναυάγιο» με Μπλατ, η κρούση στον Μεσίνα και το… ελληνικό σενάριο.

Μήνας ανακοινώσεων θα είναι ο τρέχων για την Εθνική ομάδα μπάσκετ. Από την ηγεσία της ΕΟΚ διαρρέεται ότι μέσα στο Φεβρουάριο αναμένεται να υπάρξει συμφωνία με τον αντικαταστάτη του Γιόνας Καζλάουσκας στον πάγκο της επίσημης αγαπημένης.

Η περίπτωση του Ντέιβιντ Μπλατ έχει πλέον διαγραφεί, καθώς ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ρωσίας. Επαφές είχαν γίνει, αλλά το συμβόλαιό του με την «αρκούδα» μέχρι το 2012 θα παραμείνει σε ισχύ, όπως αποφασίστηκε από το ΔΣ της ρωσικής ομοσπονδίας την Παρασκευή.

Μία διερευνητική κρούση έγινε και στον Ετόρε Μεσίνα, ωστόσο υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες. Πέρα του υψηλού του κασέ, ο Ιταλός τεχνικός δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι με συμβόλαιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ φημολογείται έντονα πως το καλοκαίρι θα μετακομίσει στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο.

Η περίπτωση πρόσληψης Έλληνα προπονητή δεν έχει αποκλειστεί. Τα συνήθη ονόματα των Γιάννη Σφαιρόπουλου, Φώτη Κατσικάρη και Ηλία Ζούρου «παίζουν» πάντα, δίχως να αποκλείεται και κάποια άλλη έκπληξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x