Γενικά

Ψήφισε παραμονή Μπλατ η ρωσική ομοσπονδία

Ομόφωνα ψηφίστηκε από το ΔΣ της ρωσικής ομοσπονδίας μπάσκετ η παραμονή του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας. Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός θα ενημερωθεί σχετικά και το προσεχές διάστημα θα γίνει γνωστό αν συμφωνεί να παραμείνει στο πόστο του, καθώς είχε βάλει ορισμένες προϋποθέσεις. Πάντως μετά τη σημερινή εξέλιξη η περίπτωσή του απομακρύνεται για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Ομόφωνα ψηφίστηκε από το ΔΣ της ρωσικής ομοσπονδίας μπάσκετ η παραμονή του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας. Ο πρόεδρος, Αλεξάντρ Κράσνενκοφ, είχε δηλώσει πως ήταν υπέρ της συνέχισης της συνεργασίας με τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό, ωστόσο θα περίμενε την εισήγηση των υπολοίπων μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Τελικά στη συνεδρίαση που έγινε την Παρασκευή άπαντες συμφώνησαν πως ο πρώην τεχνικός του Άρη και νυν της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ιδανικός για τη θέση και πρέπει να τηρηθεί το συμβόλαιό του, που λήγει ούτως ή άλλως το 2012. Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα ενημερωθεί σχετικά και το προσεχές διάστημα θα γίνει γνωστό αν συμφωνεί να παραμείνει στο πόστο του, καθώς είχε βάλει ορισμένες προϋποθέσεις (που αφορούν στη διασφάλιση της συμμετοχής των μεγάλων παικτών στις προσεχείς διοργανώσεις, αλλά και στην ανάπτυξη του ρωσικού μπάσκετ).

Σημειώνεται πως ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν μεταξύ των υποψηφίων και για την ελληνική ομάδα μπάσκετ, αλλά μετά τη σημερινή εξέλιξη φαίνεται πως απομακρύνεται η συγκεκριμένη περίπτωση. Λίγες ώρες πριν, ο τεχνικός της Μακάμπι είχε απαντήσει αινιγματικά σε ερώτηση του ρωσικού Τύπου για το αν έχει πρόταση από την Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x