Γενικά

Θα είναι αποτυχία για τον Ολυμπιακό...

Μέσα σε μια εβδομάδα ο Ολυμπιακός μεταμορφώθηκε. Οσο καλός ήταν στην πρεμιέρα με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ, άλλο τόσο κακός ήταν απέναντι στην Μπάμπεργκ στη Γερμανία. Οι ερυθρόλευκοι φανέρωσαν αδυναμίες που είχαν κρυφτεί πριν από 10 μέρες, αλλά θα φανερώνονται κυρίως στα εκτός έδρας ματς της Ευρωλίγκα. Τουλάχιστον για έναν-δύο μήνες ακόμα. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος

Μέσα σε μια εβδομάδα ο Ολυμπιακός μεταμορφώθηκε. Οσο καλός ήταν στην πρεμιέρα με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ, άλλο τόσο κακός ήταν απέναντι στην Μπάμπεργκ στη Γερμανία. Οι ερυθρόλευκοι φανέρωσαν αδυναμίες που είχαν κρυφτεί πριν από 10 μέρες, αλλά θα φανερώνονται κυρίως στα εκτός έδρας ματς της Ευρωλίγκα. Τουλάχιστον για έναν-δύο μήνες ακόμα.

Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος

Ακόμα κι έτσι, βέβαια, ουδείς μπορούσε να διανοηθεί πως ο Ολυμπιακός θα χάσει από τον Γκαβέλ και τον Τέρι. Δεν φταίει ότι οι ερυθρόλευκοι δεν πήραν σπουδαίο 4αρι ή ότι έχουν νεαρούς στο 3. Φταίει πως ακόμα δεν είναι έτοιμοι και θα χρειαστούν χρόνο. Και φυσικά η ενίσχυση στη θέση “4” είναι τόσο αναγκαία, όσο ήταν και μετά από το ματς με τη Ρεάλ.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο superbasket.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x