Γενικά

Τελικός με Σενεγάλη

Η Εθνική Γυναικών δεν τα κατάφερε χθες κόντρα στη και το αποψινό παιχνίδι απέναντι στη Σενεγάλη (21:15, ΣΠΟΡ +) έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για τα κορίτσια του Κώστα Μίσσα. Με νίκη, η «γαλανόλευκη» προκρίνεται στους «12» του Μουντομπάσκετ. Σε διαφορετική περίπτωση, θα τερματίσει τέταρτη και χωρίς νίκη στον δεύτερο όμιλο και θα αγωνιστεί για τις θέσεις 13-16.

Η Εθνική Γυναικών δεν τα κατάφερε χθες κόντρα στη Γαλλία και το αποψινό παιχνίδι απέναντι στη Σενεγάλη (21:15, ΣΠΟΡ +) έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για τα κορίτσια του Κώστα Μίσσα. Με νίκη, η «γαλανόλευκη» προκρίνεται στους «12» του Μουντομπάσκετ. Σε διαφορετική περίπτωση, θα τερματίσει τέταρτη και χωρίς νίκη στον δεύτερο όμιλο και θα αγωνιστεί για τις θέσεις 13-16.

Από την ημέρα που έγινε η κλήρωση άπαντες γνώριζαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πως το παιχνίδι με τη Σενεγάλη είχε χαρακτήρα «must win». Τα ματς απέναντι σε ΗΠΑ και Γαλλία ήταν ιδιαίτερα δύσκολα, κάτι που τελικά αποδείχθηκε πως έτσι ήταν. Οι ήττες ήταν «διδακτικές» και απόψε τα κορίτσια του Κώστα Μίσσα πρέπει να δείξουν το καλό τους πρόσωπο ώστε να περάσουν στις 12 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η Σενεγάλη σε καμία περίπτωση δεν «τρομάζει» τη «γαλανόλευκη» και η λογική λέει πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Νωρίτερα, στο άλλο ματς του ομίλου, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κοντράρονται με τη Γαλλία με τη νικήτρια να τερματίζει στην πρώτη θέση του ομίλου. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ήδη περάσει στην επόμενη φάση, αλλά το μεταξύ τους παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και στους νέους ομίλους που θα δημιουργηθούν η κάθε ομάδα κουβαλά τη βαθμολογία της από την πρώτη φάση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x