Γενικά

Στην προεπιλογή ο Μπάλκμαν

Άμα ψάξεις, θα βρεις πολλά πράγματα… Έτσι, έκαναν και οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας μπάσκετ του Πουέρτο Ρίκο και ανακάλυψαν πως ο Ρενάλντο Μπάλκμαν έχει ρίζες από τη χώρα της Καραϊβικής. Οπότε, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μανόλο Σιντρόν, συμπεριέλαβε τον παίκτη των Νάγκετς στους 24 της προεπιλογής για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, όπου οι Πορτορικανοί βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την Εθνική μας ομάδα.

Άμα ψάξεις, θα βρεις πολλά πράγματα… Έτσι, έκαναν και οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας μπάσκετ του Πουέρτο Ρίκο και ανακάλυψαν πως ο Ρενάλντο Μπάλκμαν έχει ρίζες από τη χώρα της Καραϊβικής. Οπότε, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μανόλο Σιντρόν, συμπεριέλαβε τον παίκτη των Νάγκετς στους 24 της προεπιλογής για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, όπου οι Πορτορικανοί βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την Εθνική μας ομάδα και περιμένει πολλά από αυτόν και στη γειτονική χώρα και στις επικείμενες διοργανώσεις της Κεντρικής Αμερικής.

Αναλυτικά, η προεπιλογή: Κάρλος Αρόγιο, Λάρι Αγιούσο, Χοσέ Χουάν Μπαρέα, Γκιγιέρμο Ντίαζ, Κριστιάν Νταλμό, Λουί Βιλαφάνε, Γιοέλ Τζόουνς, Κέβιν Χάμιλτον, Μάικ Ροζάριο, Καρμέλο Λι, Ντάνιελ Βασάλο, Άντζελο Ρέγιες, Ρενάλντο Μπάλκμαν, Πίτερ Τζον Ράμος, Ντάνιελ Σαντιάγκο, Μανουέλ Ναρβάεζ, Ρίκι Σάντσεθ, Φιλιμπέρτο Ριβέρα, Νέιθαν Πέβι, Αλφόνς Ντάιερ, Ρίχαρντ Τσάνεϊ, Μιγκέλ Αλί Μπερντιέλ, Άντζελ Γκαρσία και Ζαβιέ Μοχίκα.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x