Γενικά

Αποκλεισμός και αντίο (;) για Καλάθη

Άδοξο τέλος έλαβε η σεζόν για τους Φλόριντα Γκέιτορς του Νικ Καλάθη, καθώς γνώρισαν την ήττα με 71-62 από το Πεν Στέιτ στα προημιτελικά του τουρνουά ΝΙΤ και δεν κατάφεραν να φτάσουν στα ημιτελικά που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν» της Νέας Υόρκης. Ο 19χρονος ομογενής γκαρντ δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, καθώς έμεινε στους 10 πόντους (3/6 δίποντα, 0/6 τρίποντα, 4/6 βολές), 7 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 1 τάπα και 1 λάθος σε 36 λεπτά συμμετοχής. Ο Νικ Καλάθης μετά το τέλος του αγώνα άφησε όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ανοικτά, καθώς λέγεται πως αν το επιλέξει μπορεί να πάρει μια καλή θέση στα ντραφτ

Άδοξο τέλος έλαβε η σεζόν για τους Φλόριντα Γκέιτορς του Νικ Καλάθη, καθώς γνώρισαν την ήττα με 71-62 από το Πεν Στέιτ στα προημιτελικά του τουρνουά ΝΙΤ και δεν κατάφεραν να φτάσουν στα ημιτελικά που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα στο «Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν» της Νέας Υόρκης. Ο 19χρονος ομογενής γκαρντ δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, καθώς έμεινε στους 10 πόντους (3/6 δίποντα, 0/6 τρίποντα, 4/6 βολές), 7 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 1 τάπα και 1 λάθος σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Ο Νικ Καλάθης μετά το τέλος του αγώνα άφησε όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ανοικτά, καθώς λέγεται πως αν το επιλέξει και αφήσει το κολέγιό του, μπορεί να πάρει μια καλή θέση στα ντραφτ, ενώ ασφαλώς υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ευρώπη (και φυσικά την Ελλάδα). «Δεν το σκέφτομαι ακόμη. Όταν θα έρθει η ώρα, θα κάτσω να συζητήσω με τον προπονητή και την οικογένειά μου και θα αποφασίσω», δήλωσε ο δευτεροετής άσος. Ο κόουτς Μπίλι Ντόνοβαν είπε για τον καλύτερο παίκτη της ομάδας του: «Δεν ξέρω τι θα κάνει. Τον στηρίζω, είναι ένας παίκτης που δουλεύει σκληρά και πολύ ανταγωνιστικός. Ασφαλώς και θα θέλαμε πολύ να τον έχουμε μαζί μας και του χρόνου και θα ήθελα να τον προπονήσω και πάλι. Όμως η απόφαση ανήκει στον ίδιο και την οικογένειά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x