Γενικά

Ο Μισέλ Γκομέζ στο «τιμόνι» της Γαλλίας

Ο 57χρονος Μισέλ Γκομέζ θα είναι ο αντικαταστάτης του Κλοντ Μπερζό, στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Γαλλίας στο μπάσκετ.

Ο 57χρονος Μισέλ Γκομέζ θα είναι ο αντικαταστάτης του Κλοντ Μπερζό, στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Γαλλίας στο μπάσκετ. Αυτή θα είναι η δεύτερη παρουσία του Γκομέζ στο τιμόνι των «τρικολόρ», αφού είχε «υπηρετήσει» την Γαλλία από αυτό το πόστο και την διετία 1995-1997. Ο Γκόμεζ που θα παρουσιαστεί σήμερα από την γαλλική ομοσπονδία μπάσκετ, θα αναλάβει τις τύχες της νέας του ομάδας άμεσα και δίπλα του στο δύσκολο αυτό έργο θα είναι ο Ζαν Λουί Μπoργκ και ο Ζακί Κομέρ.

Η επιλογή του Γκομέζ ξάφνιασε, αφού δεν έχει δουλέψει καθόλου από το 2001 όταν και εκτελούσε χρέη πρώτου προπονητή στη Χάβρη, ενώ σε υψηλό επίπεδο έχει να εργαστεί θεωρητικά από το 1997. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, έχει στο παρελθόν οδηγήσει τη Λιμόζ στην κατάκτηση του κυπέλλου Κυπελλούχων, ενώ την περίοδο 1996-1997 πέρασε και από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x