Γ' Εθνική

«Βαριά» προπόνηση στην ΑΕΚ

Σε βαρύ κλίμα η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, την επομένη του αποκλεισμού με 2-0 από τον Αγροτικό Αστέρα στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Κανονικά ο Τσουμάγκας. Προπόνηση και την Πρωτοχρονιά.

Υπό άλλες συνθήκες η προτελευταία προπόνηση του χρόνου θα ήταν γεμάτη χαμόγελα. Όμως στις τάξεις της ΑΕΚ δεν έχει κανείς διάθεση για τέτοια μετά το χθεσινό αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής με την ήττα με 2-0 στην παράταση από τον Αγροτικό Αστέρα.

Οι «κιτρινόμαυροι» συγκεντρώθηκαν σε βαρύ κλίμα το πρωί της Δευτέρας στα Σπάτα. Η προσοχή στρέφεται πλέον στο ματς της Κυριακής με το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» για το πρωτάθλημα, όπου η νίκη είναι επιβεβλημένη.

Άπαντες γνωρίζουν πως ο κόσμος της ομάδας και η διοίκηση είναι από πικραμένοι ως… οργισμένοι με το χθεσινό αποτέλεσμα και θα χρειαστεί πολύς κόπος για να αλλάξει το κλίμα. Όλοι είναι υπό κρίση και παρότι δεν φαίνεται επί της παρούσης να γίνονται ριζικές αλλαγές, θα έχουν λίγες ευκαιρίες για να πείσουν πως αξίζουν θέση στην ΑΕΚ, ακόμη κι αυτή της Γ’ Εθνικής αλλά ακόμη περισσότερο εκείνης που έχει σκοπό να επιστρέψει γρήγορα και να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη κατηγορία.

Μέσα στη γενική «μαυρίλα», υπήρχε κι ένα καλό νέο. Ο Τάσος Τσουμάγκας γυμνάστηκε κανονικά και είναι έτοιμος για δράση περίπου δύο μήνες μετά την επέμβαση σε κοιλιακούς-προσαγωγούς. Έτσι ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει μία επιπλέον λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας δίπλα από τον Σταύρο Πεταυράκη. Ατομικό ακολούθησε για μια ακόμα φορά ο Ορέστης Παληαρούτας.

Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 10:00, ενώ προπόνηση ορίστηκε και για την Πρωτοχρονιά, αφού μετά το χθεσινό αποτέλεσμα το ρεπό... κόπηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x