Stoiximan Super League

Βαριά η «καμπάνα» για Μπακασέτα-Μπουγαΐδη

Μόνο τους δύο τελευταίους αγώνες του Άρη στη Σούπερ Λίγκα θα προλάβουν ο Μπακασέτας και ο Μπουγαΐδης, ύστερα από τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τον κ. Μάνταλο.

Μέχρι και έξι αγωνιστικές είναι πιθανό να τιμωρηθούν ο Μπακασέτας και ο Μπουγαΐδης, οι οποίοι ήταν εκτός εαυτού για τις αποφάσεις του Σταύρου Μάνταλου στο χθεσινό ματς του Άρη με τον Πλατανιά και έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Καβαλιώτης ρέφερι.

Η αναφορά του διαιτητή αναφέρει ως λεγόμενα του παίκτη του Άρη τα εξής: «Μας γ..σες π...ρα και θα το πληρώσεις. Πουλημένε μας πήρες στον λαιμό σου και μας τελείωσες, εσύ και ο βοηθός σου είστε εργαλεία. Θα το μετανιώσετε πικρά αυτό που κάνατε στον Άρη».

Δεν είναι μόνο αυτό, αφού τονίζει πως τον απώθησαν βίαια και αυτός ήταν ο λόγος που τους απέβαλε. Σύμφωνα με όσα προβλέπει ο ΚΑΠ, οι δύο παίκτες που αγωνίζονται ως δανεικοί από Αστέρα Τρίπολης και Γρανάδα, αντίστοιχα, αντιμετωπίζουν ποινή αποκλεισμού έξι αγωνιστικών.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Σούλης Παπαδόπουλος μπορεί να τους έχει στη διάθεσή τους στην 33η και 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x