sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Αχ αυτή η παράδοση

Η παράδοση του Ολυμπιακού αλλά και των ελληνικών ομάδων απέναντι στην Άρσεναλ γέρνει υπερβολικά την πλάστιγγα υπέρ των Άγγλων.

Ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με την Άρσεναλ δεν έχει απέναντί του μόνο τους παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ αλλά και την παράδοση. Είναι τέτοια αυτή η ριμάδα που δεν μπορεί να την αμελήσει κάποιος.

Το sport-fm.gr σας δίνει στο... πιάτο μερικά στοιχεία σημαντικά για τη σημερινή αναμέτρηση. Τα περισσότερα από αυτά που αποδεικνύουν το πόσο μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας της σημερινή πρόκληση των ερυθρολεύκων εάν την λάβουν υπόψη τους οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός έχει να αντιπαρατάξει την πρόκριση απέναντι στη Μονακό του Αρσέν Βενγκέρ αλλά και την εμπειρία πολλών παικτών, των περισσότερων από κάθε άλλη φορά, που έχει στο ρόστερ του και έχουν εμπειρία από το αγγλικό πρωτάθλημα.

-Οι δύο ομάδες είναι στον ίδιο όμιλο για τέταρτη φορά στα τελευταία επτά χρόνια. Το άξιο αναφοράς; Πάντα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις νικά ο γηπεδούχος.

-Κακή η παράδοση του Ολυμπιακού στην Αγγλία, κακή και γενικότερα των ελληνικών ομάδων με την Άρσεναλ στο γήπεδό της. Οι «κανονιέρηδες» είναι αήττητοι στις τελευταίες οκτώ εντός έδρας αναμετρήσεις. Έχουν έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.



-Ο Ολυμπιακός μετρά ήττες στις δώδεκα αναμετρήσεις που έχει στην Αγγλία. Έχει δεχθεί 37 τέρματα στα ματς και έχει σκοράρει μόλις τρεις.



-Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία από την Πρέμιερ Λιγκ. Πρόκειται για τους: Κασάμι (Φούλαμ 2011-14), Καμπιάσο (Λέστερ 2014-15), Ιντέγε (Γουέστ Μπρομ 2014-15), Ντα Κόστα (Γουέστ Χαμ 2009-11).

- Ο Βενγκέρ ως προπονητής της Μονακό στην αγωνιστική σεζόν 1992-93 είχε αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Νίκη 1-0 για τους ερυθρόλευκους στο πρώτο ματς και ισοπαλία χωρίς σκορ στο δεύτερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x