sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Αυτά μας... τρέλαναν

Από περίεργες στιγμές άλλο τίποτα και το 2014 που φεύγει σε λίγες ώρες. Από... φιλιά στο στόμα μεταξύ αντιπάλων, από περούκες που πέφτουν, από «Τοροσάινταϊς», από... γυμνή ενημέρωση και πολλά ακόμη!

Τριακόσιες εξήντα πέντε μέρες πέρασαν, ε δεν γίνεται να μην συνέβησαν περιστατικά που ήταν παράξενα στο μάτι! Διαφόρων ειδών, εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Το sport-fm.gr έκανε μια... έρευνα αγοράς και παρουσιάζει κάποια από αυτά που ακόμα μας έχουν μείνει!

Οδηγός για να ΜΗΝ ακολουθήσεις στο πώς προφέρονται τα ονόματα των Ελλήνων παικτών...



Σεξουαλικές προτιμήσεις δεν ξέρουμε, αλλά ο Λι Μάνσελ προτίμησε -όπως είχε δηλώσει- να φιλήσει στο στόμα τον αντίπαλό του, Ο' Ντόνελ για να μην πιαστούν στα χέρια.



Αν δεν είναι αυτό ενημέρωση, τότε ποιο είναι; Θα 'σπαγαν τα... μηχανάκια της AGB αν -όπως στη Βενεζουέλα- τις ειδήσεις τις παρουσίαζε καλλίγραμμη κοπέλα με ζαρτιέρες και topless (στη συνέχεια).


Apresentadora venezuelana faz topless em... από LANCETV

Ο Jimmy Jump χρεοκόπησε. Και ο συμπαθής τράγος τον... αντικατέστησε σε ματς της Κρήτης, όπου «μπούκαρε» στο γήπεδο (χωρίς να γίνονται συνειρμοί για το επίπεδο των παικτών)!



Πήρε «φωτιά» ο... μπιπ του Μπιέλσα που άθελά του κάθισε πάνω σε ένα ποτήρι ζεστό καφέ και πετάχτηκε πάνω!



Ποιος δεν θυμάται την φοβερή αντίδραση του προπονητή της Αργεντινής, Αλεχάντρο Σαμπέγια στο Μουντιάλ μετά από χαμένη ευκαιρία του Ιγκουαΐν;



Και αφού πιάσαμε το Μουντιάλ, σαν πολύ δεν το είχε παρακάνει η... εκδηλωτική μασκότ της διοργάνωσης με τις αιθέριες υπάρξεις δίπλα του;

OLHA O FULECO SAFADAO!!! #MelhorCopa #worldcup2014

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Samara7days (@sam7days) στις




Είναι από τις στιγμές που δεν θες να σου τύχουν. Διότι όπως και να 'χει, γίνεσαι «ρόμπα» όταν πέφτει η περούκα σου ενώ αγωνίζεσαι...



Είχε επιτυχία στο γυναικείο φύλο ο τύπος που... μεταμφιέστηκε σε Κριστιάνο Ρονάλντο για να «ρίξει» καμία;



Κίτρινη κάρτα στον Δήμαρχο Λονδίνου που αποφάσισε πως ο 9χρονος και η μπάλα ΔΕΝ πρόκειται να τον περάσουν μαζί.



Αν «φας» κουτσουλιά στα ρούχα, σιχτιριάζεις (παρά το... γνωμικό πως είναι λεφτά). Πόσω μάλλον αν είσαι τόσο γκαντέμης, όσο ο Άσλεϊ Γιανγκ και την «φας» μέσα στο στόμα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x