Δραστηριότητες

Αύρα Βορείου Ελλάδος στην κουζίνα του Hilton Αθηνών

Ο Κώστας Αθανασίου είναι ο νέος Executive Chef του Hilton Αθηνών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου και διαθέτει 20ετη εμπειρία στις κουζίνες ξενοδοχείων 5 αστέρων, μεταξύ των οποίων το Hyatt Regency Hotel στη Θεσσαλονίκη, το Athenaeum Intercontinental στην Αθήνα και το Club Hotel Casino στο Λουτράκι.

Έχει παρακολουθήσει σημαντικά σεμινάρια από τη σχολή Ecole Ritz Escoffier και την ομάδα του Alain Ducasse. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Ως Executive Chef του Hilton Αθηνών, ο ταλαντούχος Κώστας Αθανασίου βάζει τη δική του πινελιά στα εστιατόρια: Βυζαντινό, Galaxy και Oasis Pool Bar & Grill καθώς και στο Aethrion Lounge.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x