Δελτία Τύπου

«Απόβαση» Σκαθαριών στον Άγιο Κοσμά!!!

Επεκτείνεται δυναμικά η δραστηριότητα των «Σκαθαριών» του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και εκτός των συνόρων της πόλης μας.

Επεκτείνεται δυναμικά η δραστηριότητα των «Σκαθαριών» του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και εκτός των συνόρων της πόλης μας. Η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε με τους διοικούντες του ναυταθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά και αποκτά έδρα και στα Nότια προάστια, εξυπηρετώντας τις υψηλές απαιτήσεις των εκκολαπτόμενων πρωταθλητών μας στα αθλήματα του υγρού στίβου, αλλά και των γονέων τους στις περιοχές της παραλίας.

Το αίτημα και η επιθυμία πολλών φίλων της πισίνας – που γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών τις οποίες προσφέρει ο ΑΝΟΜ στα τμήματα εκμάθησης και τα αγωνιστικά – για να ενταχθούν στα Σκαθάρια, αλλά δεν είχαν τη δυνατότητα επειδή διαμένουν μακριά από το κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης, στα νότια της Αττικής, γίνεται τώρα πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, ο ΑΝΟΜ εξασφάλισε χώρο για την εκμάθηση, για τα προαγωνιστικά του τμήματα, καθώς και γι αυτά στις αγωνιστικές κατηγορίες, σε συγχρονισμένη και κλασική κολύμβηση, τόσο με διαδρομές στα ανοιχτά κολυμβητήρια των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά, όσο και στο κλειστό (καταδυτήριο).

Θυμίζουμε ότι υπεύθυνος για την κλασική κολύμβηση του ΑΝΟΜ σε Μεταμόρφωση και Άγιο Κοσμά είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής των Παγκόσμιων πρωταθλητών Σπύρου Γιαννιώτη και Κέλυς Αραούζου, ο Νίκος Γέμελος, μαζί με τη προπονήτρια στην αγωνιστική ομάδα Σταυρούλα Ηλιοπούλου και τις συνεργάτιδες Ιωάννα Αρμένη και Άννα Ηλιοπούλου, ενώ στη συγχρονισμένη κολύμβηση την εποπτεία έχει η τεχνική σύμβουλος Μαρία Θηβαίου, με τη συνεργασία των Ελένης Μουστάκα και Γιούλικας Παπαθεοδοσίου στα αγωνιστικά και της Κατερίνας Θωμαϊδη στα προαγωνιστικά.

Τα τμήματα εκμάθησης και τα προαγωνιστικά ξεκίνησαν και στα δυο κολυμβητήρια τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται. Την ίδια μέρα ξεκίνησαν και τα τμήματα υδατοσφαίρισης στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης, υπό την εποπτεία των προπονητών Χρήστου Γιαζιτζόγλου στα αγωνιστικά και Γιάννη Μαντέλη στα προαγωνιστικά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 6947864558 (κ. Ειρήνη) και 210-2921224.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΘΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ

Δυναμικά μπαίνει στη νέα αγωνιστική σεζόν, εξάλλου, ο ΑΝΟΜ, καθώς εκτός από τη λειτουργία των τμημάτων εκμάθησης και των προαγωνιστικών, προχωρεί σε σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις που ενισχύουν σημαντικά την αγωνιστική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης των Σκαθαριών την οποία φιλοδοξούν να καταστήσουν ανταγωνιστική.

Ο ΑΝΟΜ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση της διακεκριμένης διεθνούς αθλήτριας Εβελίνας Παπάζογλου, αλλά και των αδελφών Αναστασίας και Άννας Μαρίας Ταξοπούλου.

Η Παπάζογλου έχει γεννηθεί το 1995 και αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών και νεανίδων, με την οποία διακρίθηκε σε μεγάλες διοργανώσεις. Έχει κατακτήσει χρυσά μετάλλια σε σόλο, ντουέτο και ομαδικό στα Πανελλήνια πρωταθλήματα ΟΠΕΝ και κατηγοριών. Από τις πολύ σημαντικές της διακρίσεις στο παρελθόν το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Μεσογειακό κύπελλο το 2010.
Η Αναστασία Ταξοπούλου, γεννημένη το 1998, είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας κατηγοριών και αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας νεανίδων. Η αδελφή της Άννα Μαρία γεννήθηκε το 2000 και ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας που διέπρεψε στο φετινό Μεσογειακό κύπελλο στην Ανδόρα με χρυσό μετάλλιο σε ομαδικό και ασημένιο στο κόμπο.

Με το σκουφάκι των Σκαθαριών, εξάλλου, αναμένεται να αγωνίζονται τη νέα σεζόν και Βέρα Αθανασοπούλου και Ίβα Αλούρδα (γεννημένες το 2000).

Η διοίκηση του ΑΝΟΜ έχει συμφωνήσει σε όλα με τις συγκεκριμένες αθλήτριες που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να «ντυθούν» Σκαθάρια. Έχουν κατατεθεί ήδη οι αιτήσεις (οι μεταγραφές στη συγχρονισμένη γίνονται 1-15 Οκτωβρίου) και αναμένεται η απόφαση της επιτροπής μεταγραφών.

ΓΕΜΕΛΟΣ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Για την εξασφάλιση της νέας έδρας του ΑΝΟΜ στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά μίλησε στην ιστοσελίδα μας ο τεχνικός σύμβουλος της κλασικής κολύμβησης και ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γέμελος: «Τα Νότια προάστια είχαν ανάγκη από μια καλή προοπτική στην εκμάθηση και την ανάπτυξη της κολύμβησης και εμείς τους τη δίνουμε. Είναι στόχος του ΑΝΟΜ να μπορέσει να δώσει σωστή καθοδήγηση στα αθλήματα της πισίνας και σε άλλες περιοχές εκτός Μεταμόρφωσης, γίνεται πραγματικότητα. Θα δουλέψουμε σκληρά, μπαίνουμε δυνατά τη νέα σεζόν και διεκδικούμε να φτάσουμε ψηλά. Προς το παρόν θα δώσουμε βάση στη δουλειά στα τμήματα υποδομής. Για αργότερα, όμως, όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά σχετικά και με την ενίσχυσή μας μεταγραφικά».

Η επίσημη ιστοσελίδα του ΑΝΟΜ όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα θέματα του συλλόγου, αλλά και για την επικαιρότητα του υγρού στίβου είναι: www.skatharia.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x