Δελτία Τύπου

Από όλα έχει ο μπαξές...

Δείτε στο ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ της Πέμπτης 03/04/14 (17:30 AΡΤ-www.tilesport.tv) με τον Νίκο Στρατή

Δείτε στο ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ της Πέμπτης 03/04/14 (17:30 AΡΤ-www.tilesport.tv) με τον Νίκο Στρατή


· Την νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 επι του ΠΑΟΚ στον επεισοδιακό πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και τις δηλώσεις των Γεωργιάδη,Μίτσελ και Σάββα Θεοδωρίδη.

· Το ροτέισον που ετοιμάζει ο Γιάννης Αναστασίου λίγο πριν τα play-off και τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΟΦΗ.

· Την προαναγγελία του σημερινού κρίσιμου αγώνα για την 13η αγωνιστική της Euroleague μεταξύ Παναθηναικού και Μάλαγας αλλά και την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Τουρκία και τον αυριανό αγώνα με την Εφές.

· Την πρώτη ήττα της Μπαρτσελόνα στο Top 16 από την Αρμάνι στο Μιλάνο(91-63) και την νίκη του Ερυθρού Αστέρα επι της Ούνιξ Καζάν (63-52) σε μια μέτρια βραδιά για τους τρείς Έλληνες (Βουγιούκας,Καιμακόγλου,Ζήσης) στον πρώτο ημιτελικό του EuroCup.

· Ματιές στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

· Την ήττα της Εθνικής ομάδας Χάντμπολ (23-28) στον πρώτο αγώνα play-off του Ευρωπαικού πρωταθλήματος από την Βοσνία αλλά και τις δηλώσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Κρανάκη και των διεθνών παικτών.

· Τις νίκες της ΑΕΚ επι του Παναθηναικού (3-1) και του Ολυμπιακού επι των Βριλησσίων (3-0) στα πρώτα μάτς της ημιτελικής φάσης των play-off της Α1 Βόλει Γυναικών.

· Την νίκη του Παναθηναικού (7-15) εκτός έδρας επι του Πανιωνίου για την 22η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών που ‘’κλειδώνει’’ για τον Παναθηναικό την Τρίτη θέση στην κανονική περίοδο.

· Τις χθεσινές νίκες της Παρί (3-1 την Τσέλσι) και της Ρεάλ (3-0 την Ντόρτμουντ) για το Τσάμπιονς Λίγκ.

· Την προαναγγελία των σημερινών αγώνων του Europa League.

· Γκολ από την νίκη της Ρόμα επι της Πάρμα με 4-2 αλλά και την 30η αγωνιστική της Ολλανδίας με το διπλό του Άγιαξ (0-2) στο Βάλβαικ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x