Δελτία Τύπου

Από όλα έχει ο μπαξές

Δείτε στο ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ της Πέμπτης (17:30 AΡΤ-www.tilesport.tv) με τον Νίκο Στρατή:

Δείτε στο ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ της Πέμπτης (17:30 AΡΤ-www.tilesport.tv) με τον Νίκο Στρατή:

-Τις καταδικαστικές αποφάσεις κατα των Μάκη Ψωμιάδη,Θωμά Μητρόπουλο και άλλων εμπλεκομένων στο σκάνδαλο τών στημένων αγώνων.

-Την συμμετοχή του Ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού στο τηλεμαραθώνιο της Unicef που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου.

-Τα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου για το αποψινό ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών για την φάση των 16 του Κυπέλλου και την ενημέρωση του Γιάννη Αλαφούζου στο Δ.Σ. της Παναθηναικής Συμμαχίας για την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

-Το 0-2 του Ατρομήτου στο Αγρίνιο επι του Παναιτωλικού και το 0-1 της Καλλονής στο Ηράκλειο επι του ΟΦΗ στα πρώτα ματς για την φάση των 16 του Κυπέλλου.

-Την προαναγγελία του σημερινού αγώνα για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας μεταξύ Μπάγερν και Ολυμπιακού.

-Την νίκη (78-86) του Πανιωνίου στην Λιθουανία επι της Νέπτουνας και την ήττα του ΠΑΟΚ (84-65) απο την Άνκαρα καθώς επίσης και τα υπόλοιπα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής του EuroCup.

-Ματιές στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

-Την ήττα-αποκλεισμό του ΠΑΟΚ απο το Τσάλεντζ κάπ στο Χάντμπολ καθώς και την νίκη της ΑΕΚ με 28-15 επι της Αναγέννησης Βύρωνα για την 8η αγωνιστική της Α1.

-Την ήττα του Ολυμπιακού απο την Μπιέλσκο Μπιάλα με 3-0 σετ στο CEV CUP Γυναικών καθώς και την νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2 σετ εκτός έδρας επι της Ραντίνσκι στην ίδια διοργάνωση των Ανδρών.

-Την ήττα του Ολυμπιακού στην Ιταλία για το Τσάμπιονς Λίγκ του Πόλο Ανδρών απο την Προ Ρέκο με 9-7.

-Γκόλ απο την 14η αγωνιστική στην Premier League (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον 0-1,Σάντερλαντ-Τσέλσι 3-4),το Κόπα Ιτάλια (Ίντερ-Τραπάνι 3-2),το Κύπελλο Γερμανίας(Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν 0-2),τη 16η αγωνιστική της Γαλλίας,το Κύπελλο Βελγίου καθώς και το ισόπαλο 1-1 μεταξύ της Πόντε Πρέτα και της Λανούς για τον 1ο τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x