sport-fm.gr ΘΕΜΑ

«Απειλεί» τον Σιδέρη ο Μήτρογλου

Την απίστευτη επίδοση του Γιώργου Σιδέρη απειλεί να ισοφαρίσει ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος χθες κατάφερε να πετύχει το τρίτο του χατ-τρικ στο πρωτάθλημα – μετά από εκείνο στις Βρυξέλλες!

Αποφασισμένος να γράψει ιστορία τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο διεθνής επιθετικός κατάφερε να σημειώσει και χθες τρία γκολ στη Σούπερ Λίγκα κόντρα στη Βέροια και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Α’ Εθνική που κατορθώνει να φτάσει στα τρία χατ-τρικ μέχρι την 7η αγωνιστική!

Υπάρχει, όμως, ένα ακόμη ρεκόρ που απειλεί να καταρρίψει / ισοφαρίσει ο 25χρονος άσος.

Συγκεκριμένα, αν ο «πιστολέρο» πετύχει τρία γκολ σε ακόμη ένα παιχνίδι των Πειραιωτών, τότε θα ισοφαρίσει την επίδοση του σπουδαίου Γιώργου Σιδέρη. Ο θρυλικός «Φώντακας» είχε τρία χατ-τρικ και ένα καρέ το 1961-62 και τέσσερα χατ-τρικ το 1967-68!

Όπως καταλαβαίνετε, η σύγκριση του Μήτρογλου με τον μεγάλο Σιδέρη από μόνη της αποδεικνύει τα επιτεύγματά του.

Ακόμη και ο Θωμάς Μαύρος κατάφερε μόλις δύο χρονιές να κάνει τρία χατ τρικ (το 1978-79 και το 1984-85, όταν είχε και πέντε γκολ σε ένα ματς), ενώ ο Κριστόφ Βαζέχα είχε δύο καρέ και ένα χατ τρικ το 1992-93 και δύο χατ τρικ και ένα καρέ το 1997-98.

Από την πλευρά τους, ο Νίκος Αναστόπουλος και ο Δημήτρης Σαραβάκος το έκαναν μόλις από μία φορά.

Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι την Τετάρτη ο «Μητρογκόλ» κατάφερε να γίνει ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που σκόραρε τρία γκολ σε αγώνα Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x