Δελτία Τύπου

Απ' όλα έχει ο μπαξές

Δείτε στο ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ (17:30 AΡΤ-www.tilesport.tv) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη

Δείτε στο ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ (17:30 AΡΤ-www.tilesport.tv) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη:

-Το 2-0 της Εθνικής μας ομάδας επί του Λιχτενστάιν που στέλνει την Ελλάδα στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ καθώς το ‘’δώρο’’απο τους Λιθουανούς δεν ήρθε ποτέ ,αφού έχασαν με 1-0 από τους Βόσνιους.Δηλώσεις απο τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος και απο τους Σαλπιγγίδη,Καραγκούνη. Ανάλυση των πιθανών αντιπάλων μας.Μία εκ των Γαλλία,Σουηδία,Ρουμανία και Ισλανδία απο το γκρούπ των αδυνάτων θα βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής μας σε διπλούς αγώνες 15 και 19 Νοεβρίου.

-Τον ‘’έλεγχο’’ των διεθνών του Ολυμπιακού και τι περιλαμβάνει ο αγωνιστικός ‘’γολγοθάς’’ των ερυθρόλευκων μέχρι 21 Οκτωβρίου.

-Την άνοδο των εγγραφών στην ‘’’Παναθηναική συμμαχία’’.

-Τα αγωνιστικά νέα της ΑΕΚ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τραιανός Δέλλας ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Άγιο Νικόλαο.

-Πανδαισία γκόλ απο τα προκριματικά του Μουντιάλ σε Ευρώπη ( Σουηδία-Γερμανία 3-5,Μαυροβούνιο-Μολδαβία 2-5),Λατινική (Ουρουγουάη-Αργεντινή 3-2,Χιλή-Εκουαδόρ 2-1 ) και Κεντρική Αμερική (Παναμάς-ΗΠΑ 2-3,Κόστα Ρίκα-Μεξικό 2-1).Επίσης το θριαμβευτικό 6-1 της Γκάνας επι της Αιγύπτου,για τα προκριματικά της Αφρικής.

-Την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα του Ντι Τζέι Κούπερ στην πρεμιέρα του στο EuroCup με αντίπαλο την Μπούντουτσνοστ και την προαναγγελία του Πανιωνίου-Ραντίνσκι για την ίδια διοργάνωση.

-Την κλήρωση του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών.

-Την άφιξη της Εθνικής ομάδας Πίνγκ-Πόνγκ με αργυρό (στο ομαδικό) και με χάλκινο μετάλλιο (στο ατομικό) απο το Ευρωπαικό πρωτάθλημα.

-Τα χθεσινά παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων U21 για τα προκριματικά του EURO 2015.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x