Δελτία Τύπου

ΑΟ Ερμιονίδας έτοιμος για μεγάλα πράγματα!

Μια από τις καλύτερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας του πραγματοποίησε φέτος ο ΑΟ Ερμιονίδας, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚ, δείχνοντας ικανός για μεγάλα πράγματα.

Μια από τις καλύτερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας του πραγματοποίησε φέτος ο ΑΟ Ερμιονίδας, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚ, δείχνοντας ικανός για μεγάλα πράγματα.

Η ομάδα της Ερμιονίδας στηρίζεται σε… γερά θεμέλια, με τον Βαγγέλη Δημαράκη να βρίσκεται στην προεδρία της. Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Ερμιονίδας, είναι αυτός που στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας, τρέφοντας μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ και δη για τις μικρές ηλικίες. Η παρουσία του εγγυάται το “χτίσιμο” ενός ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο θα μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Άκη Καλαϊτζάκη ο οποίος ήταν συνεργάτης των Βαβέτση και Πεδουλάκη στην Ούνικς Καζάν, με συνεργάτη του τον Γιάννη Σκορδή πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, μετρώντας 20 νίκες και μόλις δύο ήττες.

Ο Α.Ο. Ερμιονίδας παρουσίασε μέτρια εικόνα στον πρώτο γύρο, γνώρισε δύο φορές την ήττα, ενώ υπέστη πλήγμα με τον τραυματισμό του Δημήτρη Σαββίδη.?Στον δεύτερο γύρο, όμως, το καμάρι της Αργολίδας ήταν εντυπωσιακό και, όντας αήττητο (!), πανηγύρισε την πρωτιά και την άνοδο στα “σαλόνια” της Γ’ Εθνικής.

Η σημαντικότερη νίκη, δε, ήταν στο παιχνίδι με τον Αργοναύτη Νέας Κιου(από τον οποίο είχαν ηττηθεί στον πρώτο γύρο), που, μαζί με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, διεκδίκησαν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Το ρόστερ: Γιώργος Θωμάς, Νίκος Αγγελής, Γιάννης Κρινής, Δημήτρης Σαββίδης, Γιάννης Γκολέμης, Τάκης Μαναριώτης, Δημήτρης Μέξης, Παναγιώτης Κιρτάκης, Πέτρος Ευστρατίου, Αναστάσης Δεβελέκος, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Πουλής, Σούλης Γανώσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x